Promo
Patrizia Pepe //

Promo

Patrizia Pepe kolekcija za proljeće i ljeto ove godine nas zaista oduševljava zbog svoje jedinstvene kombinacije prošlosti i suvremenosti, donosi inspiracije iz nikad zaboravljenih razdoblja, drevnih legendi i fascinantnih muza. Nova kolekcija nudi moderne materijale, vibrantne boje, zapanjujuće volumene koji stvaraju stylish ženske kombinacije koje odišu glamurom, sofisticiranošću i elegancijom.

Kolekcija je inspirirana raznim elementima – od prosvijetljene elegancije ljetnih ceremonija, mističnih atmosfera oceana i morskih dubina, do Olimpijskih igara koje se održavaju ovoga ljeta, iz kojih su nastali sportski casual komadi s dozom senzualnosti u kojima prije svega možete izgledati chic. Svaki komad ima svoju priču, bilo da se radi o lepršavim haljinama, trendy  kombinezonima, mini haljinama, neobičnim odijelima, cipelama ili modnim dodacima.

Ovu kolekciju obilježava i raznolikost materijala. Od satena, trapera, tila do lana, profinjeni detalji, te vesela paleta boja. Od citrus žute, zelene limete i sorbet narančaste, iris ljubičaste, morsko plave do bijele boje i nekih neutralnijih tonova. Color blocking momenti u posljednje su vrijeme veliki hit, a uz ovako šaroliku kolekciju i energične i radosne tonove, lako ćete odabrati komade i boje kojima ćete postići upravo taj efekt.

Ove sezone su prozirni odjevni predmeti posebno u trendu, a novoj kolekciji Patrizie Pepe našli smo savršene komade koji diskretno i senzualno otkrivaju ili skrivaju tijelo, te istovremeno naglašavaju vašu ženstvenost.

Kolekcija, osim cvjetnih i monokromatskih uzoraka, također donosi komade od rastezljivog satena koji su ručno ukrašeni šavovima, pletene odjevne predmete koji unose boho vibe, te it pieces izvezene šljokicama. Svaki komad je pažljivo dizajniran kako bi se nosio s lakoćom i stilom, od dnevnih do večernjih prilika.

Kod ove kolekcije volimo to što spaja bezvremensku eleganciju s modernim trendovima, donoseći komade koji su inovativni, kvalitetni i izrazito nosivi, te laki za kombiniranje. Fascinirani smo sposobnošću brenda Patrizie Pepe koji je u jednoj kolekciji uspio reinterpretirati prošlost na suvremen način, te stvoriti odjevne predmete koji su istovremeno sofisticirani i jednostavni za nošenje, a svaki outfit čine posebnim.

Ova je kolekcija je stvarno raznolika. Svaka će žena u njoj pronaći nešto što laska njenoj figuri i ističe njenu ženstvenost te u kojoj se osjeća kao najbolja verzija sebe. Jer kada dobro izgledamo – dobro se i osjećamo.

Moda