Hailey Bieber
Profimedia //

Hailey Bieber

Za Hailey Bieber znamo da je apsolutna kraljica streetstyle scene, a situacija se izgleda nije promijenila ni nakon što smo doznali kako Hailey, sa svojim suprugom Justinom, uskoro očekuje prvo dijete. Dapače, Hailey je uspjela zadržati svoj prepoznatljivi stil i tako postala prava trudnička inspiracija za sve buduće stylish mame. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Bieber Closet (@haileyrbiebercloset)

Prepišite to njezinoj stilistici Dani Michelle ili jednostavno Haileyinom dugogodišnjem modnom iskustvu, ali ova manekenka i poduzetnica ruši sve predrasude o tome da trudnica mora nositi samo široku odjeću koja je, ako ćemo realno, namijenjena samo za kuću i šetnju parkom. S tim rečeno, Hailey je prošli tjedan uhvaćena u nekoliko chic lookova, a bez obzira na to što izgleda besprijekorno, već na prvi pogled nam je jasno da Hailey svojim izgledima ne kompromitira ni svoju ni bebinu udobnost. 

Jedan od najdražih lookova nam je definitivno svilena asimetrična haljina koja nosi potpis legendarne Phoebe Philo. Ovaj minimalistički, ali itekako efektan komad nešto je što bi Hailey nosila i da nije u drugom stanju, što samo potvrđuje kako je Hailey i dalje ostala dosljedna sebi, odnosno svom stilu. Haljinu je upotpunila crnim Saint Laurent naočalama i Ferragamo torbicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Sljedeći favorit je LaQuan Smith haljina boje pijeska koju je Hailey nosila uz oversized Magda Butrym blejzer i Femme cipele pomoću kojih je upotpunila ovaj monokromatski izgled. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ako su vam prošla dva izgleda bezveze i ništa spektakularno onda vas prozirno čipkasti kombinezon brenda Alessandra Rich koji je Hailey nosila u New Yorku, sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Kombinezon je upotpunila Ferragamo torbom, Gucci sunčanim naočalama i dugim kožnim balonerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE UK (@elleuk)

Bilo je tu i nekoliko casual izgleda poput onoga kojeg je nosila u Kyotu, a koji se sastojao od Source Unknown topa, oversized Balenciaga blejzera i vintage Levi’s traperica iz kojih se u posljednje vrijeme ne skida. Još jedan komad koji je manekenki očito favorit u trudnoći su i Loewe mokasinke koje su osvojile društvene mreže!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Bieber Closet (@haileyrbiebercloset)

Sve u svemu, njezin trudnički stil nam se možda čak i više sviđa od njezinog uobičajenog, iako je razlika minimalna. Hailey Bieber je još jednom pokazala da je apsolutna kraljica streetstyle scene. Go mama!

Moda