@haileybieber
Instagram //

@haileybieber

U zadnje vrijeme sve više viđamo trudnice u otvorenoj odjeći, u kojoj ponosno pokazuju svoj trudnički trbuh. Da li je pitanje o novom trendu, kojeg smo zapravo već vidjeli kod Rihanne koja je također ponosno nosi svoj stil unatoč trudnoći, ili se samo dizajneri ne baziraju dovoljno na trudničku odjeću?

Iako ni Rihanna, ni Hailey nisu izmislile koncept trudničkog stila, jako ga dobro iznose i nastavljaju ga osvježavati.  Zašto bi prije svega brinule o pokrivanju svog trbuha i ne oblačile nešto u čemu su se dobro osjećale prije drugog stanja. Nakon što je Hailey objavila svoju trudnoću, noseći Saint Laurent custom made čipkastu haljinu s veom, znali smo da nas čekaju uzbudljive modne situacije koje privlače pažnju.

Model i vlasnica brenda Rhode podijelila je niz fotografija na svom Instagramu, dajući nam uvid u njenih nekoliko prošlih tjedana. Na slikama nosi baggy jeans, u svijetloj nijansi koji je iskombinirala uz  Blumarine šljokićasti leptir top u ružičastoj boji, inspiriran modom ranih 2000-ih, koja je još poznatija kao Y2K moda. Top je kratak tako da je u prvom planu uprav njen trudnički trbuh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Kada su u pitanju stil, šminka i frizura, Hailey je it girl kojoj pohrlimo na profil da bi pronašli neku inspiraciju. Bilo da se radi o couture izgledu na crvenim tepisima ili njezinom ležernom stilu, takozvanom off duty stilu ili njenim kombinacijama za večernje izlaske – Hailey uvijek izgleda fenomenalno. Dok su neki ipak očekivali da će vidjeti Hailey u širokim majicama i haljinama, ona nam svojom objavom daje do znanja da je trudnički stil može biti više od prostranih kaftana i maxi haljina.

Moda