Schiaparelli
Launchmetrics //

Schiaparelli

Neki znakovi zodijaka poznati su po svom prljavom i razigranom umu, kombinirajući neodoljivu privlačnost s duhovitom i zločestom prirodom. Istražili smo koji su to horoskopski znakovi koji se ne boje istraživati tabu teme i uvijek su spremni začiniti stvari svojom nepredvidljivošću i avanturističkim duhom. Spremite se za zaron u svijet zodijaka, gdje strast i mašta vladaju, a zločeste misli nikada nisu daleko od površine.

Ovan

Ovan, pod vladavinom Marsa, poznat je po svojoj smjelosti i odvažnoj prirodi. Ovaj vatreni znak uvijek je spreman za izazove i obožava rizik. Njihova zločesta strana nije ništa manje intenzivna. Imaju bujnu maštu i ne boje se istraživati divlju stranu života. Njihova spontana priroda čini ih uzbudljivim i nepredvidivim, uvijek spremnim začiniti situaciju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dualnoj prirodi i izvrsnim komunikacijskim vještinama. Pod vladavinom Merkura, izuzetno su znatiželjni i vole istraživati nove ideje. Njihova zločesta strana nije ništa drugačija. Blizanci imaju razigran um i uživaju u flertu i zadirkivanju. Njihova duhovitost i razigrana priroda čine ih neodoljivima. Ako tražite nekoga tko vas može zabaviti i zaintrigirati, Blizanci su pravi izbor.

Škorpion

Škorpioni su poznati po svom intenzitetu i strasti. Pod vladavinom Plutona, ovaj vodeni znak je fokusiran na dubinu i transformaciju. Kada je riječ o njihovoj zločestoj strani, Škorpioni su bez premca. Imaju snažnu seksualnu energiju i duboku znatiželju za misterije života. Njihova intenzivna priroda ih vodi ka traženju dubljih, emocionalnih i fizičkih veza. Škorpioni se ne boje zaroniti u tabu teme i istraživati nepoznato.

Strijelac

Strijelci, pod vladavinom Jupitera, utjelovljuje duh avanture. Uvijek su u potrazi za novim iskustvima i vole istraživati svijet. Ovaj avanturistički duh proteže se i na njihovu zločestu stranu. Strijelci su otvorenog uma i vole eksperimentirati. Imaju bezbrižan stav i ne boje se riskirati, što ih čini vrlo zabavnim i razigranim suputnicima.

Horoskop