valentina pliško
Fotografije: Mateo Mučnjak, John Pavlish //

valentina pliško

Prošle smo godine proširili kategorije za modni dizajn. Umjesto nagrađivanja samo jednog brenda, tu smo kategoriju razdvojili na tri dijela: najboljeg streetstyle, show i wedding dizajnera. Konkurencija za svaku nagradu je bila velika, što nam još jednom dokazuje kako hrvatski modni dizajn živi i diše punim plućima. Ove godine je nagradu u kategoriji Najbolji modni dizajner SHOW osvojila mlada Valentina Pliško!

valentina pliško
mateo mučnjak //

valentina pliško

Valentini su ovu prestižnu nagradu uručili naši prezenteri Damir Begović i Marijana Batinić. ''Nisam ovo očekivala, nisam pripremila govor'', rekla je Valentina. U govoru se potom zahvalila Baby Lasagni i cijelom njegovom timu na povjerenju i vjeri u njenu jedinstvenu modnu viziju. Valentinu je ispratio veliki pljesak našeg auditorija.

valentina pliško
mateo mučnjak //

valentina pliško

damir begović i marijana batinić
mateo mučnjak //

damir begović i marijana batinić

Valentina Pliško mlada je dizajnerica koja je osvojila svijet svojim jedinstvenim kostimima za Baby Lasagnu. Svojom posvećenošću detaljima Valentina je stvorila kostime koji savršeno reflektiraju energiju i estetiku Baby Lasagne, uspijevajući spojiti naizgled nespojive motive u skladnu cjelinu. Njezina sposobnost kombiniranja raznolikih elemenata i inovativnog pristupa čine je jednom od najperspektivnijih mladih dizajnera na modnoj sceni, a ove je godine stvorila kombinacije koje će pamtiti cijela Europa. Više nije bilo ni potrebno za nagradu NAJBOLJI MODNI DIZAJNER (SHOW) powered by 1664 BLANC.

Valentina Pliško
john pavlish //

Valentina Pliško

Nagrada u kategoriji SHOW je ona o kojoj se priča mjesecima nakon naše dodjele! Ove godine, kategoriju koja slavi one koji ostavljaju najveći i najdublji modni trag na našoj sceni i šire podržava jedinstveno piće koje dolazi iz zemlje mode, Francuske. 1664 Blanc je osvježavajuće pivo jedinstvenog okusa. 1664 Blanc jedinstvenog je okusa, prožet izraženim voćnim notama, magličasto žute boje obavijene bogatom pjenom. Pri svakom gutljalju osjeti se harmonija citrusa i korijandera koja stvara savršenu ravnotežu između slatkog i kiselog. Blaga gorčina doprinosi ugodnom kremastom osjećaju pri svakom gutljaju.

Elle Style Awards