instagram
@phoebesummernails //

instagram

Vječni klasik kada su u pitanju manikure je nezaobilazni french koji je uvijek savršena opcija ako ste u potrazi za elegantnim noktima. Iako je posljednjih godina postao popularan nail art mjesta za klasiku uvijek ima. Obožavateljice nude manikura oduševiti će se ovim romantičnim twistom, a oni koji nude manikuru izbjegavaju u širokom luku možda se konačno odvaže dati šansu french ombre manikuri. 

Nova verzija popularne french manikure nam se čini kao idealan izbor za sljedeći termin u salonu za nokte, a iako je riječ o jednostavnoj manikuri rezultat je vrlo efektan. Ombre efekt je jednostavan čisti prijelaz iz jedne nijanse u drugu, a u slučaju french manikure to znači da se više ne vidi taj french luk po kojemu je manikura poznata nego se te dvije nude nijanse međusobno stope.

@lyamariella A fun neutral option for my boring nail girlies 💅🏼 #nails #nailart #nailsoftiktok ♬ doin time lana del rey - reb<3

Ombre french manikura vrlo je slična prepoznatljivoj francuskoj manikuri jer umjesto da se ističu, bijeli vrhovi se stapaju s nude bazom nokta. Ako vam bijela linija u francuskoj manikuri djeluje preupečatljivo onda će vas se sigurno sviđati ova elegantnija verzija manikure. Idealno će izgledati uz preplanuli ten, prikladna je za svaku priliku, a ukoliko ste mladenka na ljetnom vjenčanju ova manikura vam može poslužiti kao inspiracija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by | NAILS | BROWS & LASHES | EDUCATION | (@mokkanails.beauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney (@nailsbysmf)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Cascarina (@phoebesummernails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNKOVRD - Mississauga Nail Art (@unkovrd)

Ljepota