Fotografija: IMDb
//

Fotografija: IMDb

Obožavatelji povijesno-ljubavne drame Bridgerton napokon će doći na svoje nakon dugo čekanja. Treća sezona popularne serije najavljena je za 16. svibanj kada će na Netflixu biti dostupne prve četiri epizode. 

Prije nego što je druga sezone uopće izašla na streaming platformu, Netflix je najavio da nas očekuju još barem dvije sezone serije. Prva sezona Bridgertona koja je oduševila publiku izašla je u prosincu 2020. godine, a za drugu sezonu bilo je potrebno čekati dvije godine. Priča prati ljubavne priče osmero djece iz obitelji Bridgerton, a nakon Daphneine i Anthonyeve priče u trećoj sezoni na red je došla ljubavna priča Colina i Penelope Featherington. 

Fotografija: IMDb

Fotografija: IMDb

Ovo su svi detalji koje za sada znamo o seriji koji s nestrpljenjem iščekujemo!

Objavljene prve slike sa seta

Netflix je objavio prve slike koje su nam dale mali uvod u uzbudljive zaplete koji nas očekujuju u novoj sezoni. Fokus je na Penelope Featherington i Colina Bridgertona, trećeg najmlađeg brata među Bridgertonima. U glavnim ulogama ponovno gledamo Nicolu Coughlan kao Penelope i Lukea Newtona kao Colina. 

Mnogo zanimljivih zapleta

Ljubavna priča između Penelope i Colina nije ništa neočekivano s obzirom da je tijekom prve dvije sezone Penelope jasno pokazala ljubav prema Colinu kojeg zna još od djetinjstva. A upravo Penelope je ove sezone u potrazi za mužem pa nas sigurno očekuje puno zanimljivih zapleta. Pri kraju posljednje sezone Colin ju je počeo gledati drugim očima jer je shvatio da je Penelope jedna od rijetkih osoba u njegovom životu koja je bila uz njega. 

Fotografija: IMDb

Fotografija: IMDb

Netflix je izmijenio redoslijed originalnih priča, jer prema seriji romana autorice Julije Quinn, treća knjiga temelji se na Beneditcovom životu. Zbog velike zainteresiranosti gledatelja u ljubavnu priču između Colina i Penelope, producenti serije odlučili udovoljiti publici i najprije snimiti Colinovu sezonu.

Pop kultura