The perfect shorts interview
Zalando //

The perfect shorts interview

Zato nam je poznata stilistica Phoebe Lettice Thompson pripremila savjete koji će olakšati ovu potragu. S obzirom na to da su među njezinim klijenticama it-djevojke poznate po nepogrješivom stilu, poput Hailey Bieber, Ciare i Addison Rae, ne sumnjamo da će nam njezini savjeti pomoći da zasjamo ovog ljeta u najboljem mogućem svjetlu.

Sve kreće od osnova

Dobro krojene kratke hlače ključni su dio svake suvremene garderobe, a baš zahvaljujući pravome kroju mogu postati bezvremenski komad kojem ćemo se vraćati svakog ljeta. Po ljetnim vrućinama prirodna vlakna poput lana i pamuka su neophodna, prvenstveno jer su prozračna i omogućavaju našem tijelu da diše.

Duljina i stil kao stvar osobnog odabira

Phoebe naglašava da je optimalna duljina osobni izbor te vjeruje da je najvažnije da se osjećate i izgledate odlično u svom tijelu.

Savjeti za stiliziranje

Kod stiliziranja kratkih hlača, Phoebe predlaže kombiniranje šireg kroja hlača s uskim gornjim dijelom poput topića ili kardigana. Kod obuće, preporuča odabir nečeg neočekivanog, kao što su sportske kratke hlače u kombinaciji s cvjetnim cipelama na petu ili pak jorts koje možemo nositi na čizme s izrezima.

Trendovi i prigode

Trendovi koje viđamo u posljednje vrijeme variraju od vrlo kratkih hlača do širokih oversized modela, kako za muškarce, tako i za žene. Za posebne prigode, Phoebe preporučuje debeli pamuk ili strukturirane tkanine koje su istovremeno prozračne i udobne.

Šećer na kraju

Phoebin posljednji savjet za pronalazak savršenog para kratkih hlača je fokusiranje na ono što želite istaknuti. Ako volite svoje noge, odaberite kraće hlače. Ako više volite istaknuti struk, odaberite šire kratke hlače nižeg struka. Na kraju, nosite nešto zbog čega ćete se osjećati dobro i što ćete htjeti nositi ponovno sljedećeg ljeta. I naravno, ne zaboravite uživati u suncu i ljetu koje je pred nama.

Moda