Instagram
@modeetchien //

Instagram

Zaboravite na modne greške i muke po spremanju - modni duo koji čini Style&Wings u našoj rubrici Style Fix dijele jednostavne i izvedive savjete s kojima ćete svoj stil dovesti na novu razinu. Ljeti često tražimo lagane i praktične komade koji su i dalje stilski i moderni. Prsluci su savršen dodatak svakoj garderobi jer dodaju dimenziju svakom outfitu, a pritom ih možemo kombinirati na bezbroj načina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natalie Helen | NEUTRAL MINIMAL STYLE & VINTAGE LUXURY (@modeetchien)

Ljetni prsluci su oni od laganih i prozračnih materijala poput lana, pamuka ili laganog trapera. Ovi materijali omogućavaju koži da diše i pružaju udobnost tijekom vrućih ljetnih dana. Pri odabiru boja vodite se paletom svjetlijih tonova, poput bijele, bež, svijetloplave ili pastelnih nijansi, koje reflektiraju sunčevu svjetlost i stvaraju osvježavajući izgled. Crnu boju ostavite za statement look, koji može biti efektan za večernje izlaske ili posebne prilike.

Kratki prsluci dodaju moderan touch casual kombinacijama, dok su duži prsluci idealni za elegantnije prilike. Kratki prsluci se odlično slažu s visokim strukom, poput visokih hlača, kratkih hlača ili suknji, te pružaju urbani i trendovski izgled. S druge strane, duži prsluci mogu se nositi kao lagani kaputići preko haljina ili kao dodatak poslovnom outfitu, pružajući dozu sofisticiranosti.

Osim toga, prsluci mogu poslužiti kao odličan način da osvježite postojeće komade u vašoj garderobi. Na primjer, jednostavan bijeli prsluk može transformirati klasične traperice i majicu u sofisticiran i moderan outfit. Za one koji vole eksperimentirati, prsluci s uzorcima ili neobičnim teksturama mogu unijeti dodatnu dozu kreativnosti i osobnosti u vaš stil. Cvjetni uzorci, pruge ili geometrijski motivi mogu dodati zanimljiv vizualni element i učiniti vaš outfit jedinstvenim.

Prilikom odabira prsluka, razmislite i o detaljima poput kopčanja, džepova ili remena, koji mogu dodatno naglasiti vašu figuru i dodati funkcionalnost vašem izgledu. Bez obzira na to preferirate li minimalistički stil ili volite eksperimentirati s modom, ljetni prsluci nude bezbroj mogućnosti za izražavanje vašeg osobnog stila. Na primjer, prsluk s remenom može naglasiti struk i stvoriti ženstvenu siluetu, dok prsluk s džepovima može biti praktičan za nošenje sitnica poput sunčanih naočala ili telefona. Pripremili smo vam tri prijedloga kombinacija s prslucima za ljeto koji će vas sigurno inspirirati i oduševiti!

Look 1

Look 2

Look 3

Moda