horoskop 1
//

horoskop 1

Ova sezona obiluje brzim mislima, raznolikim aktivnostima i mogućnostima za povezivanje s drugima na različitim razinama. Spremite se za uzbudljiv tjedan pun novih izazova, inspiracija i mogućnosti dok ulazimo u energičnu sezonu Blizanaca!

Ovan 

Sunce ulazi u znak Blizanaca u ponedjeljak, 20. svibnja, što znači da se vaš dar za komunikaciju vraća na put prema uspjehu. Blizanci vladaju vašim sektorom komunikacije, dok Sunce predstavlja akcije koje poduzimate u životu. Stoga je vrijeme da se otvorite i počnete tražiti pomoć, podršku i razumijevanje drugih kako biste ostvarili svoje snove. Sa Suncem u Blizancima, možete osjetiti jasniji fokus u svojim riječima i djelima, što vam omogućuje da izradite plan koji drugi neće moći odbiti. Kombinacija energije Blizanaca i vašeg prirodnog samopouzdanog vodstva predstavlja savršen recept za uspjeh. Posebno sada, s Marsom u vašem znaku Ovna, spremni ste krenuti naprijed i manifestirati uspjeh te stvoriti život kakav želite.

Bik 

Venera, planet koji upravlja financijama, ulazi u znak Blizanaca u četvrtak, 23. svibnja, skrećući pažnju na vaš financijski život. Venera u Blizancima može vam pomoći da uočite više mogućnosti za povećanje svoje neto vrijednosti i otkrijete gdje vaša najveća radost može postati izvor prihoda. S Venerom i Suncem u Blizancima, fokus je na djelovanju, pa se pobrinite da ne ostanete samo pri razmišljanju o novim prilikama, već da se zaista odvažite i krenete naprijed. Možda ćete morati ojačati svoje samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili ovu energiju, jer Blizanci ponekad mogu djelovati previše otvoreno ili rizično. Učinili ste sve što je potrebno da se pripremite za ovu fazu u svom životu, sada je vrijeme da vjerujete u sebe i da ne samo sanjate o većem bogatstvu, već i poduzmete sve što je potrebno da ga ostvarite.

Blizanci 

Spremni ste doživjeti jednu od najnevjerojatnijih godina rasta i ekspanzije jer Jupiter prelazi u Blizance u subotu, 25. svibnja. Jupiter, planet sreće i obilja, uz pomoć Blizanaca će vam omogućiti da se oslonite na nova uvjerenja, otkrijete svoju dublju istinu i doživite život obilnijim nego ikad prije. U ovom periodu, Jupiter će vas potaknuti da prigrlite promjene i istražite nova područja, pružajući vam priliku za značajan napredak. Jupiter u Blizancima donosi vam sreću, ne samo 25. svibnja, već i tijekom cijele sljedeće godine, pa je važno da prigrlite ovu energiju. Razmislite o tome kako se osjećate i što utječe na vaše odluke. Ovo bi trebalo biti vrijeme kada možete utjeloviti osjećaj sreće i obilja, pomažući vam da uvidite kako se sve što dotaknete može pretvoriti u zlato.

Rak 

Puni Mjesec u Strijelcu zasjat će u četvrtak, 23. svibnja, i pomoći će vam da unesete željene promjene u svoju svakodnevnu rutinu i radni život. Strijelac upravlja vašim blagostanjem, granicama, odlučnošću i načinom na koji strukturirate svoje dane. Ovo može donijeti promjenu u vašoj karijeri, pomažući vam da pronađete veću ravnotežu u životu. S obzirom na snažnu energiju koja vas potiče da se fokusirate na karijeru, sada je pravi trenutak da poduzmete akciju i postignete uspjeh.

Lav 

Odvažni ste i hrabri u nastojanju da ostvarite svoje ciljeve i snove, ali to vas često može potaknuti da usporite i osigurate da će vaši koraci doprinijeti izgradnji života kakav želite. S početkom sezone Blizanaca, energija se smiruje, pomažući vam da shvatite moć svojih izbora. Ovo će vam biti od velike koristi kad Puni Mjesec u Strijelcu zasja u četvrtak, 23. svibnja. Dok se pripremate za novo poglavlje u svom životu, usredotočite se na korake potrebne za njegovo stvaranje. Usporite i razmislite ne samo o tome što želite postići, već i kako se želite osjećati. Pun Mjesec u znaku Strijelca u četvrtak, 23. svibnja, pomaže vam da sagledate koliko ste napredovali u razvoju novih prilika u svojoj karijeri i profesionalnom životu. Ovo je trenutak da se osvrnete i osigurate da uživate u svemu što ste stvorili. Nikada nije kasno za promjene, posebno ako vam donose veću radost i smisao. Uspjeh je ispunjujući kada istinski uživate u onome što radite.

Djevica 

Cijeli svemir vas priprema za nove i ekspanzivne korake u karijeri ili obrazovanju dok Jupiter prelazi u Blizance u subotu, 25. svibnja. Jupiter donosi veće bogatstvo i uspjeh kroz brojne nove mogućnosti, a u Blizancima će tu energiju usmjeriti na vaš profesionalni život. Ako razmišljate o započinjanju nečeg novog ili traženju nove uloge u svojoj karijeri, sada je vrijeme da počnete planirati svoje ciljeve. Istovremeno, ostanite fleksibilni i otvoreni za neočekivane blagoslove koje će Jupiter donijeti.

Vaga 

Već doživljavate značajnu ekspanziju u svom životu jer Jupiter završava svoj tranzit kroz Bika, a Južni čvor se nalazi u vašem znaku Vage. Iako ste već postigli mnogo, svemir još uvijek ima mnoge blagoslove koje vam želi podariti. Do sada ste posvećivali puno pažnje svojim potrebama, što vam je omogućilo da stvorite više obilja u svom životu. No, dok se Jupiter priprema prijeći u Blizance, vašu kuću sreće, u subotu, 25. svibnja, vrijeme je da shvatite da svemir možda ima još veće planove za vas. Jupiter u Blizancima donijet će fokus na putovanja; bilo da se radi o zadovoljstvu ili karijeri, imat ćete više prilika za proširenje svog života od 25. svibnja nadalje. Energija Blizanaca također može podržati vaše snove o preseljenju ili postajanju digitalnim nomadom, omogućujući vam da živite svoje snove na još višoj razini. Cijenite sav posao koji ste obavili, ali također shvatite da često morate izaći iz zone komfora i poznatih odnosa kako biste manifestirali životnu čaroliju koju uistinu želite.

Škorpion

Energija Blizanaca donosi promjene kojima ste se nadali u svom životu. Svjesni ste da vas očekuju velike promjene, i iako ste se marljivo pripremali za njih, bilo je izazovno zadržati strpljenje dok te prilike ne stignu. Srećom, kako Sunce prelazi u Blizance u vašoj kući transformacije, sve što ste priželjkivali konačno će se početi ostvarivati, i možda će se dogoditi brže nego što ste očekivali.

Strijelac

Puni Mjesec u Strijelcu pojavit će se u vašem horoskopskom znaku u četvrtak, 23. svibnja, donoseći ostvarenje osobnih tema koje su započele oko mladog Mjeseca 12. prosinca 2003. Strijelac upravlja vašim osjećajem sebe, uvjerenjima i istinama koje oblikuju vaše životne odluke. Dok ste prolazili kroz pozitivne promjene u svom svakodnevnom životu i odnosima, potaknuti ste da prihvatite energiju vlastitog rasta. Ove promjene su vam omogućile novi pogled na život i vaše snove, što znači da je sada vrijeme da odvojite trenutak i poštujete ono što ste postali.

Jarac

Mjesec u Vagi u ponedjeljak, 20. svibnja, naglasit će vašu emocionalnu povezanost s karijerom i profesionalnim putem. Vaga, kao horoskopski znak koji upravlja ravnotežom, pomaže vam u ovom području vašeg života da razumijete gdje bi mogli napraviti promjene kako biste osjetili veće ispunjenje. Bitno je zadržati otvorenost za ono što se može pojaviti, shvaćajući da je važno osjećati podršku, pozitivnost i ispunjenost svojom karijerom jer ona ima veliki utjecaj na vašu sreću.

Vodenjak 

Pluton je krenuo retrogradno u Vodenjaku početkom svibnja 2024., vodeći vas na unutarnje putovanje prema dubljem razumijevanju vaše istinske prirode i načina stvaranja života temeljenog na autentičnosti. Pluton u Vodenjaku donosi novu energiju s kojom još uvijek učite raditi i pomoći će vam da otkrijete ono što istinski želite za svoj život. To će vam pružiti samopouzdanje u priznavanju vašeg iscjeljenja i ostvarivanje snova koje i dalje čuvate za veće obilje.

Ribe  

Osvrnimo se na Mladi Mjesec u Strijelcu koji se dogodio 12. prosinca 2023. Oko tog datuma započelo je novo poglavlje u vašem sektoru karijere, koje je od tada napredovalo i sada je spremno doseći vrhunac s Punim Mjesecom u četvrtak, 23. svibnja. Strijelac upravlja vašim profesionalnim životom, usmjeravajući vašu karijeru prema duhovnom značenju i širenju, dok spoznajete svoju jedinstvenu svrhu u ovom životu. Energija Strijelca je blisko povezana sa Saturnom u Ribama i Jupiterom u Biku. Ova kombinacija vas je potaknula da se više posvetite onome što želite stvoriti te da svoje misli pustite u svijet kako bi pustile korijenje i pomogle vam da razvijete život u izobilju.

 

 

Horoskop