Launchmetrics //

Ovo je vrijeme kada se suočavamo s dubokim unutarnjim procesima i pripremamo se za nove početke koje donosi budućnost.

Ovan 

Velika vijest ovog tjedna je retrogradno kretanje Plutona, što za vas, Ovnove, znači da možete usporiti u ovom užurbanom ritmu koji ste dosad imali. Tijekom tjedna od 29. travnja do 5. svibnja, shvatit ćete da možete malo opustiti tempo, što ne znači da odustajete, već jednostavno prepoznajete potrebu za odmorom od stalnog pritiska. To će vam biti olakšanje. Otvorit će se prilike za vas, a sada kada ste bolje usmjereni, moći ćete odabrati one koje su zaista vrijedne vašeg vremena. U ovom razdoblju pokazat ćete mudrost i odlučnost te možete imati povjerenja u sebe da ćete donijeti prave odluke.

Bik 

Tijekom ovog tjedna, od 29. travnja do 5. svibnja, otkrit ćete u sebi snagu da brinete o drugima, možda čak i kroz skrb o životinjama ili spašavanje. Osjećate se društveno osviješteno i darežljivo te želite podijeliti svoj osjećaj dobrote s drugima. Primijetit ćete da vam retrogradni Pluton omogućuje kretanje na način koji vam stvarno odgovara. Svjesni ste da se približavate velikim promjenama u svom životu, uključujući i one u vašem ljubavnom životu. Ono što vam ovaj tjedan donosi je perspektiva i strpljenje, a sve vam se čini izvedivim i ostvarivim. 

Blizanci 

U ovom tjednu primijetit ćete da ste sposobni preokrenuti svoje gubitke u pobjede. Postoji nešto u vašem nepokolebljivom duhu, Blizanci, što ne dopušta da dugo ostanete obeshrabreni, možda ćete čak primijetiti da ste jači nego prošlog tjedna. Ovo vrijedi i za vaše zdravlje i ljubavni život, jer se mnoge stvari događaju što vas gura prema blistavosti i pozitivnom blagostanju. Možete zaista nazvati sebe pobjednikom ovog tjedna, jer se događa toliko toga... i krajnje je vrijeme, zar ne? Ipak, sve dobro što vam se dogodi rezultat je vašeg vlastitog napora.

Rak 

Budite spremni, jer ovaj tjedan donosi naglasak na ljubav i romantiku, a bilo da ste toga svjesni ili ne, možda ćete uskoro saznati da je netko u vašem životu ljut na vas. Romantična ljubav je u središtu pažnje ovog tjedna, bez obzira jeste li u vezi ili ne, primijetit ćete da je lako uroniti u svijet romantičnih osjećaja od 29. travnja do 5. svibnja. Osjećate se tako dobro u vlastitoj koži da ne možete odoljeti pa djelujete još privlačnije nego inače, a to će biti primijećeno i od strane osobe koja vas privlači. Izgleda da se zahvaljujući Plutonovoj energiji osjećate posebno atraktivno ovaj tjedan, a to će se vjerojatno samo poboljšavati s vremenom. Ništa ne može zamijeniti samopouzdanje... uživajte u tome! Razmazite se!

Lav 

Iako ste možda na početku i krećete se sporo, zapravo je ovo koristan period za vas, jer imate puno ciljeva za postići. Iskreno, bilo bi pametno uzeti si vremena da razmislite prije nego što krenete u akciju. Na putu ste prema velikoj pobjedi, Lave, ali to zahtijeva pažljivo planiranje. Iako se čini da ste na putu prema sigurnoj pobjedi, važno je kako se krećete i što izgovarate. Trebate paziti na svoje riječi, ali ako sve pažljivo isplanirate, vidjet ćete da će tjedan od 29. travnja do 5. svibnja biti izuzetno dobar za vas.

Djevica 

Vaš tjedan, Djevice, donosi zanimljiv i ironičan obrat: sve u vašem životu teče glatko, ali to vam izaziva tjeskobu jer, kao što to ponekad biva kod vas, očekujete da će nešto krenuti po zlu. Često predviđate katastrofe kad sve ide dobro. Zaboravljate vjerovati u trenutak. Retrogradni Pluton može vam stvoriti osjećaj da ne možete potpuno vjerovati u lijepu promjenu koja se nedavno dogodila. No, možete, Djevice. Tijekom tjedna od 29. travnja do 5. svibnja vidjet ćete da ništa ne ide loše; zapravo, vi ste jedan od najsretnijih znakova Zodijaka u ovom razdoblju. Zato se nemojte zamarati razmišljanjem o mogućim neuspjesima kad ništa ne ide krivo. Uživajte u ovom tjednu i ne projicirajte negativnosti.

Vaga 

Ovaj tjedan može biti jedan od najboljih u vašem dosadašnjem životu jer su ljubav i romantika tako dominantni da bi mogli izazvati ljubomoru kod drugih. Međutim, nemate namjeru siliti svoju sreću drugima u lice. Naprotiv, tijekom tjedna od 29. travnja do 5. svibnja, svi dijelite dobre trenutke i pozivate druge da se pridruže u vašoj radosti. Vaši prijatelji i obitelj su tu, spremni proslaviti svaku vašu pobjedu. Situacija se poboljšava kako u ljubavi tako i na poslu, što bi vam trebalo dati dovoljno samopouzdanja da vjerujete u situaciju i suočite se s njom. Ovaj tjedan je za vas čisti užitak i bilo bi najbolje provesti ga s prijateljima i voljenima.

Škorpion

Ovaj je tjedan prilika da preokrenete loše situacije i pretvorite ih u nešto što vam tako dobro ide da ćete biti ponosni na svoj rad. Postajete prirodna sila od 29. travnja do 5. svibnja, pokazujući svojim primjerom što znači biti snažan i samopouzdan. Također ćete biti svjetionik za nekoliko ljudi u njihovim životima, pri čemu će članovi obitelji ovaj tjedan tražiti vaše smjernice. Postoji naznaka da bi moglo doći do promjena, možda čak i prekida s romantičnim partnerom ili vezom koja već dugo traje. Međutim, nema potrebe za brigom ili strahom, Škorpioni. Ono što se događa ovaj tjedan je najbolje za vas, i duboko u sebi to znate na nekoj unutarnjoj psihičkoj razini.

Strijelac 

Ako je potrebno donijeti važnu odluku, spremni ste to učiniti brzo i svrhovito. Više niste opterećeni onim što vas sputava, posebno na mentalnoj razini; to znači da ćete se u tjednu od 29. travnja do 5. svibnja službeno oprostiti od obrambenog stava koji ste dosad zastupali. Shvatili ste da više ne trebate taj oklop; dovoljno ste snažni i bez njega. Dolazak na ovu točku predstavlja veliku pobjedu za vas, Strijelče, i konačno se osjećate kao pravi ratnik. Prošli su dani kada ste gubili energiju na sitnice; to je sada iza vas! Vi ste na pravom putu da donosite ispravne odluke koje su najbolje za vas osobno, i krećete naprijed s ljubavlju prema sebi i samopoštovanjem kao svojim novim 'oklopom'.

Jarac 

Nemojte biti iznenađeni ako slučajno zakoračite niz stazu sjećanja u tjednu od 29. travnja do 5. svibnja. U vašem slučaju, ta putovanja kroz prošlost mogu potaknuti nešto novo i izuzetno kreativno u vašem životu. Ponekad je potrebno korak unatrag kako bismo se osvježili, a ova mala sjećanja mogu vas inspirirati da stvorite potpuno novi svijet. Bitno je što ćete ponovno biti u kontaktu sa svojim pravim ja. Ako ste se osjećali preopterećeno ili previše 'odraslo', ovaj tjedan vam omogućuje ponovno povezivanje s vašim unutarnjim djetetom. Taj proces može biti osvježavajući. Osjećat ćete se kao da vam se vratila nevinost. Iako to može biti samo prolazna mašta, uživat ćete u tom osjećaju dok traje, a nadahnut će vas u danima koji dolaze.

Vodenjak 

Kada se odlučite za korak naprijed, ništa vas ne može zaustaviti, a zanimljivo je da rijetko samo 'krenete'. Međutim, kada osjetite dovoljno nadahnuća da stvarno djelujete, osjećate snagu koja vas podržava u ostvarivanju vaših snova. U tjednu od 29. travnja do 5. svibnja donosit ćete odluke i stajat ćete iza njih. To je rijetkost za vas, ali kako ćete se osjećati živo i puni energije! Prvo, prihvatili ste ideju i odlučili se za akciju, a drugo, bit ćete toliko predani da nećete ni razmišljati o odustajanju. Izvor vaše inspiracije ovog tjedna ste VI, Vodenjače. Ono što niste ni slutili da imate u sebi, iznenadit će vas svojom pozitivnošću i motivacijom.

Ribe

Ono što ćete doživjeti ovaj tjedan, od 29. travnja do 5. svibnja, jest suočavanje s neočekivanim odbijanjem. Iako to može zvučati razočaravajuće, zapravo nije. Već ste unaprijed osjećali sumnju u uspjeh vašeg prvotnog plana i bili ste spremni na tu mogućnost. Sada, kada se stvarnost počinje odvijati, osjećate se psihički sposobnima suočiti se s tim... i jeste, Ribe. Ovaj tjedan otkriva vašu snagu, jednaku bilo kojoj sili koja vas pokušava obuzdati. To jača vašu potrebu da se prepoznate kao prava prirodna sila. Iako vas svijet možda percipira kao nježne i osjetljive Ribe, vi ste mnogo više od toga. Ovaj tjedan vas stavlja u prvi plan, gdje ćete se boriti i vratiti mir u svoj život.

Horoskop