Chufy SS24
Launchmetrics //

Chufy SS24

Asteroid Pallas kreće se direktno u Strijelcu, pružajući jasnoću i mudrost u vašim planovima. Iskoristite ove energije da biste se povezali sa svojom unutarnjom snagom i ostvarili promjene koje priželjkujete. Saznajte kako će ovi planetarni pokreti utjecati na vaš znak i što možete očekivati u nadolazećim danima.

Ovan 

Sada je tvoje vrijeme da se suočiš s izazovima i izrasteš u najbolju verziju sebe. Budi spreman osporiti sve, uključujući i svoja samoograničavajuća uvjerenja koja su te godinama držala na mjestu. Rasti, prihvati promjene i prepoznaj kada tvoji postupci nisu u skladu s tvojim ciljevima. Promijeni način na koji komuniciraš i neka ti energija Jupitera pomogne unaprijediti život. Ne zadržavaj svoje ideje za sebe i ne čekaj da ti se pruži prilika. Preuzmi kontrolu nad svojom sudbinom, vjeruj u sebe i poduzmi korake prema ostvarenju svojih snova.

Bik 

Vrijeme je da svoje intuitivne ideje i velike snove pretvoriš u stvarnost. Nedavno si osjetio da te karijera vodi u novom smjeru, što može biti nelagodno jer si uložio mnogo truda da postigneš ono što si mislio da želiš. Sada je važno da budeš otvoren za promjene i počneš kapitalizirati svoje snove. Sretna energija Jupitera u Blizancima može donijeti revoluciju u tvoju karijeru. Bilo da se radi o dodatnom poslu ili projektima, počni planirati kako ostvariti ono prema čemu si intuitivno vođen. Ne moraš ugrožavati svoju sigurnost da bi ostvario san; umjesto toga, pronađi način kako možeš imati oboje.

Blizanci 

Vaš fokus se usmjerava na financije dok se Venera vraća u Lava u četvrtak. Ovo je prilika da se posvetite povećanju svojih financija i izgradnji većeg bogatstva. Nekretnine mogu igrati ključnu ulogu u ovoj novoj financijskoj sigurnosti, pa bilo da se radi o kupnji, prodaji ili ulaganju, bilo bi mudro usmjeriti svoju energiju u tom smjeru. Dok Venera prolazi kroz Lava, možda ćete također shvatiti svoju pravu vrijednost, pa će razgovori o promaknuću ili bonusu biti povoljni u ovom razdoblju. Najvažnije je zapamtiti da ćete dobiti onoliko koliko uložite u ovo područje svog života, pa će vam se proaktivan pristup na kraju zaista isplatiti.

Rak 

Odvojite vrijeme da poslušate vodstvo koje vam pruža intuicija. Iako ste već postigli pozitivne pomake u karijeri i osjećate se sigurnije u svom uspjehu, još uvijek imate posla pred sobom. Kada razmišljate o svom profesionalnom životu, usredotočite se i na svoju svrhu jer se ne radi samo o većoj plaći. Imate božanski dar koji možete podijeliti sa svijetom. Kada se Jupiter i sjeverni čvor poravnaju u utorak, dobit ćete mudrost kako to početi prihvaćati. Ne odbacujte nijednu ideju kao neozbiljnu ili nategnutu; umjesto toga, usporite svoj proces i planirajte život o kojem sanjate.

Lav 

Ovaj tjedan energija je neizvjesna, Lave, jer pokušavaš balansirati između jurišanja naprijed i usporavanja kako bi planirao svoje sljedeće korake. Prva četvrt Mjeseca u Vagi poziva te da se pripremiš za novi početak koji si priželjkivao. Bilo da se radi o tvojoj karijeri ili privatnom životu, ono što radiš ovaj tjedan imat će dalekosežne posljedice. Iako se počinješ osjećati osnaženo s planetima Merkurom i Venerom koji ulaze u tvoj horoskopski znak, pokušaj izbjeći nepromišljene odluke. Shvati da što više vremena odvojiš za planiranje svojih sljedećih koraka, to ćeš više sreće privući u svoj život.

Djevica 

Ovaj tjedan ćete se istaknuti, Djevice, jer sve se svodi na pažljivo praćenje detalja. Kako prva četvrt Mjeseca u Vagi dolazi u subotu, bit ćete potaknuti na pregledavanje svojih financija. To uključuje analizu rashoda i prihoda, kao i dugova, te izradu dugoročnog plana za privlačenje bogatstva. Pazeći na detalje i radeći s onim što imate, zračiti ćete energijom odgovornosti na koju svemir uvijek reagira. Odvojite malo vremena za pronalazak načina za proširenje pasivnih prihoda, kako bi osigurali da radite sve kako bi postigli ono što želite. 

Vaga 

Može biti izazovno donositi važne odluke kada sve nije potpuno jasno, ali to se mijenja u ovom tjednu. Ovo je prilika da napraviš velike promjene u svom životu jer ćeš moći odlučnije prepoznati što je u skladu s tvojom vrijednošću, posebno kada je riječ o novcu. Iskoristi ovu energiju da poduzmeš sve velike korake o kojima si razmišljao, osobito ako uključuju preseljenje, i istraži nove načine za zarađivanje. Proširi granice onoga što si mislio da je moguće i počni više riskirati.

Škorpion 

Sve se pozitivno razvija za vas, dragi Škorpioni! Bez obzira na vaše sumnje u vezi s karijerom ili profesionalnim putem, morate naučiti preusmjeriti svoje misli na pozitivne ishode. Venera u Lavu pomoći će vam da postignete veći uspjeh, financijsko bogatstvo i priznanje u karijeri - zajedno s mogućim preseljenjem zbog poslovnih prilika. Iako su ovo sve dobre vijesti, čini se da si u posljednje vrijeme imao više straha nego uzbuđenja. S Merkurom i Venerom sada u ovom unosnom području tvog života, vrijeme je da odbaciš te negativne sumnje i počneš vjerovati da će sve ispasti mnogo bolje nego što možeš zamisliti. Ovo je trenutak da napraviš velike korake u karijeri i izađeš iz svoje zone komfora, jer te samo jedan izbor dijeli od uspjeha o kojem si sanjao.

Strijelac 

Iako često moraš naučiti da nije sve što sja zlato, Strijelče, čini se da te ovog tjedna privlače novi horizonti. Vježbaj pronicljivost, ali dopusti sebi da prihvatiš nove stvari.  Ova energija pomoći će ti da stvoriš financijsko obilje i duhovne darove — sve dok ne odlučiš istraživati ono što te privlači. Svako putovanje, posebno međunarodno, bit će povoljno u ovom razdoblju jer ćeš dobiti više od samih pečata u putovnici — steći ćeš veze i znanja koja će ti pomoći da bolje razumiješ što želiš od života. Ovo je poglavlje u kojem ćeš više reći 'da' životu i dopustiti sebi da otkriješ što želiš i tko si.

Jarac 

Trenutno nema potrebe za žurbom, Jarče. Umjesto toga, kako se prva četvrt Mjeseca pojavljuje u Vagi u subotu, potrebno je usredotočiti se na korake prema uspjehu, uključujući polagano i pažljivo napredovanje. Iako obično nemate problema s odvajanjem vremena, nedavno ste možda osjećali pritisak zbog kojeg ste morali preskočiti važne korake u svojoj karijeri ili u pokretanju vlastitog posla. Iskoristi vrijeme za razmišljanje kako stvoriti najstabilniji i najizdašniji temelj koji možeš, i nemoj se bojati vratiti se na određene detalje ili zadatke jer će sve na kraju biti na tvoju korist. Možeš jasno vidjeti svoj cilj, ali to ne znači da trebaš žuriti da bi ga postigao; zadrži svoj tempo i još jednom provjeri svoje korake.

Vodenjak 

Stalno se transformiraš, dragi Vodenjače, osobito u karijeri, i ne bi želio da bude drugačije. Iako si osjećao da će profesionalne promjene doći, bilo je dosta neizvjesnosti oko toga kako će to izgledati ili kada će stići. Nedavno su se pojavile prilike, možda čak i ponuda, koje ti pomažu da jasnije i s većim samopouzdanjem vidiš put ispred sebe. Kako asteroid Pallas postaje usmjeren u Strijelcu, ovo je tvoja prilika da zgrabiš novu priliku ili ulogu u karijeri. Vjeruj sebi i svojoj intuiciji o tome kamo si vođen. To ne mora biti vrhunac tvojih profesionalnih ciljeva, ali važno je prepoznati važnost ovog sljedećeg koraka.

Ribe 

Ne možete se usredotočiti samo na svoje snove, Ribe, već i na ono što je potrebno da ih ostvarite. Često se vaši snovi ili vizije za budućnost čine toliko velikima da ne možete razumjeti kako ćete doći od točke A do točke B. Iako se razumijevanje i jasnoća ne događaju sami od sebe, dobit ćete poticaj kada Pallas postane usmjeren u Strijelcu. Ova energija će vam pomoći da razmislite o stvarima, posebno o tome kako lakše i s većim fokusom pretvoriti svoje snove u stvarnost.  Pokušajte pronaći ravnotežu između uživanja u onome što ste već stvorili i daljeg fokusiranja na ono što želite postići. Ova energija je čarobna za vas i omogućuje vam da transformirate svoj život, privučete veći uspjeh i postanete najautentičnija verzija sebe.

 

 

 

 

 

Horoskop