Chufy SS24
Launchmetrics //

Chufy SS24

Bez obzira jeste li spremni za promjene ili samo tražite smjernice, ostanite s nama dok istražujemo što nam donose nova astrološka predviđanja.

Ovan 

Ovaj tjedan gledate prema budućnosti s iznimno pozitivnim stavom jer se napokon osjećate dovoljno oslobođeno da nastavite dalje bez straha od prepreka. U proteklim mjesecima ste puno naučili i planirate iskoristiti ta nova saznanja. Sada možete vidjeti svijet kroz ružičaste naočale jer više niste podložni negativnosti. Povratak Merkura u direktan položaj pomoći će vam da se vratite na pravi put, a osjećat ćete uspjeh kako se fokusirate na svoje aktivnosti. U ovom razdoblju, pred vama su veliki uspjesi u ljubavi i karijeri, dragi Ovnovi. 

Bik 

Ponekad je zanimljivo primijetiti kako se čini da svemir čuva naša leđa. Tijekom ovog tjedna shvatit ćete da nikada niste sami u svojim izazovima. Bez obzira na poteškoće s kojima se suočite, odmah će se pojaviti i prednosti. U ovom trenutku osjećate se snažno i sposobno. Iako neki možda misle da si hladan ili bezosjećajan, ti znaš da tvoje iskustvo ima težinu, što te čini mudrim i vještim. Ne moraš se osjećati kao budala jer si svjestan svojih sposobnosti. Ako odlučiš propustiti neku priliku, to je vjerojatno zato što čekaš još bolju mogućnost za iskoristiti svoje vještine i postići veći uspjeh.

Blizanci 

Ovaj tjedan, Blizanci, netko ide na neka nova mjesta, a to definitivno si ti. Možda se radi o stvarnom pakiranju i selidbi na novu lokaciju ili o promjeni posla koja će ti donijeti osjećaj oslobođenja. Očekuje te pozitivna promjena koja će se dogoditi tijekom ovog tjedna. Primijetit ćeš da će tvoje komunikacije teći vrlo glatko, što će te odvesti na sljedeću razinu, a to si u potpunosti zaslužio/la. Tvoj predan rad napokon se isplatio, i čini se da je svemir konačno na tvojoj strani, pomažući ti da ostvariš uspjeh koji želiš.

Rak 

Ovaj tjedan biste mogli primijetiti da se vaša prijateljstva poboljšavaju, ali i da vaš ljubavni život ide u boljem smjeru jer se Merkur vraća u direktan položaj i ponovno stavlja stvari u perspektivu za vas. Ono što prije nije bilo jasno sada postaje mnogo razumljivije i sve se slaže u vašu korist. Sve što je bilo potrebno bila je dobra razmjena mišljenja da se pokrene, a ovaj tjedan ćete primijetiti da se stvari odvijaju brzo kao teretni vlak nakon što se pokrene. No, ono što će posebno postati očito jest vaša razina energije. Nećete se osjećati iscrpljeno, već ćete osjećati snažan nalet energije i jasnoće.

Lav 

Ono što je zanimljivo kod tebe Lave, jest da ćeš ovaj tjedan sigurno biti nositelj dobrih vijesti. Tvoj šarm i elegancija neće samo usrećiti ljude vijestima koje prenosiš, već i načinom na koji ih prezentiraš. Osjećat ćeš se zadovoljno jer ćeš primijetiti da tvoj šarm ima svoj učinak. Ono što možeš očekivati ovog tjedna je osjećaj povratka u svoj poznati ritam. Ovo može biti posebno značajno za tebe jer si možda nedavno osjećao kao da je tvoja prirodna karizma bila na nekakvom 'čekanju' zbog stresa i drugih obveza. Ovaj tjedan ti donosi obećanje povratka magije, Lave! 

Djevica 

Ovo je važno vrijeme za donošenje odluka, Djevice, i dobar stvar u svemu tome je što ćete donijeti mudre odluke. Sada kada je Merkur krenuo direktno, osjećate se ne samo bistrije, već imate i dovoljno vremena da pažljivo razmislite o svemu. Odluka koju donosite definitivno je ispravna, i to duboko osjećate, što pozitivno utječe na vaše mentalno stanje. Nema straha od isticanja ovaj tjedan jer shvaćate da ako odigrate svoje karte pravilno, možete ostvariti svoje ciljeve. Umorni ste od dopuštanja drugima da odlučuju o vašem životu, i to je prošlost. Snažni ste i odlučni.

Vaga 

Ovaj tjedan možda ćete se suočiti s nekim izazovima jer ste počeli primjećivati neke nepravilnosti na poslu. Postoji nešto što vam se ne čini u redu, a netko se čini neoprezan. Iako ne želite biti osoba koja trača, počinjete shvaćati da nečije nepažljivo ponašanje može ugroziti vašu poziciju. Pronaći ćete smiren način suočavanja sa situacijom ovog tjedna. Planirate se suprotstaviti, ali na način koji neće uvrijediti ili iznenaditi. Vaša je namjera samo poboljšati situaciju. Ne tražite nevolje, već pažljivo birate riječi kako biste iznijeli konstruktivnu kritiku.

Škorpion 

Ovaj tjedan dolazi prilika da izrazite ono što nosite u sebi. To ne znači samo da ste ranije bili zatomljeni, već da sada imate nešto iznimno važno za podijeliti. Osjećate se kao da je pred vama prava prilika za izražavanje. Vaše riječi nose težinu, a kada ih podijelite s određenim ljudima, impresionirat ćete ih. Iznenađujuće je što ne samo da ćete izraziti svoje misli glasno, već će vaše riječi biti iznimno učinkovite i korisne. Ovaj tjedan pomaže vam povratiti vjeru u svoju sposobnost izražavanja i shvatiti da je važno reći ono što mislite i važno je da vas se čuje, Škorpioni.

Strijelac 

Za vas se mnogo toga promijenilo, i iako sve dolazi brzo, shvatit ćete da su sve lekcije koje trenutno učite rezultat dugogodišnjeg iskustva. Divno je vidjeti kako ste konačno pronašli sebe, Strijelče, iako možda otkrijete da je iznenađujuće vidjeti koliko ste daleko stigli. Iako se možda osjećate poput ratnika, ovaj tjedan se definitivno borite za ljubav i čast. Samopoštovanje je ključna tema ovog tjedna, i vjerojatno ćete pokazati nekolicini ljudi u svom životu da niste osoba koja dopušta da ih se gazi. Držite se uspravno i krenite naprijed. Možete računati na svoju unutarnju snagu, i toga ste svjesni. 

Jarac 

Ono što ćete otkriti ovog tjedna je da ste konačno počeli shvaćati koliko ste znanja nakupili tijekom protekle godine, što sada dobiva smisao. Sada vam postaju jasni razlozi zašto su se neke stvari dogodile. Iako je put bio dug, znanje koje posjedujete sada je kristalno jasno, razumljivo i primjenjivo. Interesantno je što ćete primijeniti mnogo tog znanja na svoj ljubavni život. Želite da sve bude uspješno, i isprobali ste 'sve...'. Ono što vam postaje jasno ovog tjedna je da je odgovor na vaše probleme bio tu cijelo vrijeme. Imate aktivnu ulogu ovog tjedna u primjeni tog znanja kako za sebe tako i za osobu koju volite.

Vodenjak 

Vaša jedina briga ovog tjedna, Vodenjače, bit će to što ste preuzeli veliki kreativni zadatak, a niste sigurni imate li dovoljno snage za njegovo završavanje. No, osim toga, primijetit ćete potrebu za uspostavljanjem ravnoteže između radnog i privatnog života. Kada počnete planirati svoj raspored, bit ćete puno zadovoljniji. Tijekom ovog tjedna, dovršit ćete mnogo projekata. Iznenadit ćete se shvaćajući da zaista možete sve. Zatim dolazi lekcija o ritmu. Možda ste proveli puno vremena ne radeći ništa, pa ćete, kako biste nadoknadili izgubljeno vrijeme, dodati previše toga na svoj popis obaveza. Ključ je u ritmu, i čim to shvatite, pronaći ćete način da sve obavite bez iscrpljenja.

Ribe 

Čini se da su se dogodile značajne promjene u tvom životu, Ribe. Obitelj igra ključnu ulogu u tvojem tjednu, što može ukazivati na to da ti obiteljski odnosi postaju sve važniji. Možeš primijetiti da ti dugoročno gledano obitelj donosi izuzetno puno zadovoljstva i ispunjenja. Možda si nedavno osjetio/la napetost u tim odnosima i držao/la se po strani od članova obitelji koje si nekoć smatrao/la toksičnima. Međutim, sada se sve to mijenja. Posebno je zanimljivo to što je Merkur sada ponovno direktno, što može značiti da i ti možeš doživjeti pozitivne promjene koje će ti odgovarati. Možda su se ranije sviđale stare zamjerke, ali sada možeš shvatiti da je život prekratak da bismo gajili negativne osjećaje. Zašto ne bismo dali i primili što više ljubavi koliko god je to moguće? Ovaj tjedan za tebe donosi mnogo prilika za opraštanje i prihvaćanje, Ribe.

Horoskop