pexels
//

pexels

Dok se planeti polako pomiču kroz svoje nebeske putanje, svakome od nas pružaju jedinstvenu energiju – neki će osjećati nalet kreativnosti, drugi potrebu za introspekcijom, a treći će se suočiti s uzbudljivim promjenama u odnosima ili karijeri. Bez obzira na to što vam ovaj tjedan nosi, zapamtite da je svaki korak prilika da se uskladite sa sobom i svojim ciljevima. Prepustite se intuiciji, budite otvoreni za neočekivano i uživajte u zvjezdanom vodstvu koje vas prati kroz dane koji dolaze.

Ovan 

Ovaj tjedan, Ovnovi, napunite baterije jer vas očekuje dinamična avantura. Naći ćete se na prekretnici – hoćete li zakoračiti prema novom cilju ili odlučiti učvrstiti korijene na trenutnoj poziciji? Slušajte intuiciju jer vam ona može donijeti neočekivane dobitke. Krajem tjedna moguće je iznenađenje u vezi, stoga otvorite srce za neočekivane razgovore i romantične iskricama.

Bik 

Pravo je vrijeme da postavite granice! Ovaj tjedan prigrlite ravnotežu između posla i slobodnog vremena, čak i ako to znači reći 'ne' nekoliko puta. Upoznat ćete zanimljive ljude čije će vam ideje proširiti horizonte. Krajem tjedna osjetit ćete snažnu inspiraciju – bilo da je riječ o promjeni dekora u vašem domu ili novom kreativnom projektu, prepustite se idejama.

Blizanci

Blizanci, pripremite se za tjedan ispunjen intenzivnim razgovorima. Imate priliku riješiti stare nesuglasice, no budite spremni slušati druge jednako koliko želite biti saslušani. U petak će vam svemir baciti 'kreativnu lopticu' – pustite mašti na volju i pratite gdje vas vodi, možda se rodi ideja koja će vam otvoriti nova vrata.

Rak 

Ovaj tjedan, Rakovi, obucite svoje "emocionalno oklopno odijelo". Netko će pokušati testirati vašu strpljivost, ali vi ćete uspjeti ostati pribrani. Sredinom tjedna pronađite način za bijeg od svakodnevnog stresa – možda je to knjiga, šetnja ili jednostavno promjena okruženja. Krajem tjedna slijedi prilika za duboku povezanost s nekim bliskim, stoga budite otvoreni.

Lav 

Lavovi, pripremite se za 'crveni tepih' ovog tjedna! Sjaji vam prilika da zablistate na poslu i u društvu, a drugi će primijetiti vašu pozitivnu energiju. Samo pazite na vlastite granice – iako želite pomoći svima, zadržite nešto energije za sebe. Vikend je rezerviran za vas, pa planirajte nešto što će vas napuniti energijom.

Djevica 

Djevice, vrijeme je za povlačenje strateških poteza. Ako vam je nešto 'zapelo u grlu', ovaj je tjedan idealan da to izbacite. Otvorena i iskrena komunikacija donijet će vam olakšanje. U ljubavnom životu moguća su neočekivana događanja – nemojte planirati sve unaprijed, pustite neka se stvari odvijaju spontano.

Vaga 

Vage, balansiranje je vaš zaštitni znak, ali ovaj tjedan svemir će vas izbaciti iz zone komfora. Ipak, svaka promjena koja vas potakne na prilagodbu vodi vas korak bliže vašim ciljevima. U ljubavi, otvorenost prema malim stvarima bit će ključ – jedna spontana večera može donijeti magiju.

Škorpion 

Škorpioni, ovaj tjedan istražujte sve što vam je do sada bilo skriveno. Vaša znatiželja vodi vas do uzbudljivih otkrića, a možda i novih prijateljstava. Poslovni sastanak ili nova suradnja donijet će vam inspiraciju, stoga budite spremni na brzo prilagođavanje. Vikend je savršen za osobni rast – učinite nešto samo za sebe.

Strijelac 

Strijelci, otputujte na mentalno putovanje! Čak i ako ostajete fizički kod kuće, ovaj tjedan prilike za učenje i istraživanje novih tema bit će na svakom koraku. Upoznat ćete osobu koja dijeli vašu strast, a krajem tjedna očekuje vas ugodno iznenađenje koje može unijeti malo više boje u vaš svakodnevni život.

Jarac 

Jarci, vrijeme je za stvaranje strateškog plana za budućnost. Ako se osjećate preopterećeno, napravite korak unatrag i pregledajte svoje prioritete. Sredinom tjedna netko će ponuditi rješenje koje niste očekivali, stoga slušajte i usvajajte ono što vam koristi. Vikend donosi trenutke opuštanja uz obitelj ili bliske prijatelje.

Vodenjak

Vodenjaci, vrijeme je za eksperimentiranje! Vaša kreativnost će doživjeti vrhunac, a na vama je da iskoristite sve ideje koje vam padnu na pamet. Prijatelji će tražiti vašu podršku, ali nemojte zanemariti vlastite potrebe. Budite otvoreni za neočekivane avanture i spontane izlete tijekom vikenda.

Ribe

Ribe, ovaj tjedan usmjerite pažnju na vlastite potrebe. Možda ćete osjetiti potrebu za introspekcijom, a u tom procesu otkrit ćete skriveni potencijal. Poslušajte savjete bliskih osoba jer vam mogu pomoći u donošenju važnih odluka. S krajem tjedna, emotivna povezanost s partnerom ili prijateljem unijet će vam osjećaj mira.

 

Horoskop