pexels
//

pexels

Ljubavne veze su poput putovanja – neki ih doživljavaju kao dugu šetnju kroz vrt pun mirisa i boja, dok drugi jure naprijed, vođeni instinktom i strašću, ne želeći gubiti ni trenutak. U svijetu Zodijaka, svaki horoskopski znak ima svoj ritam kad je riječ o ljubavi. Dok neki pažljivo biraju stazu, odmjeravajući svaki korak, postoje znakovi koji se s prvim leptirićima u trbuhu bacaju glavom bez obzira u romansu. Jeste li među njima?

Ovan 

Ovan voli izazove, pa mu ljubav često izgleda kao nova avantura. Kada mu netko privuče pažnju, ne gubi vrijeme – krene odmah. Ovan nije tip koji čeka da se stvari odviju polako. Njegova energija tjera ga da preuzme inicijativu i da stvari odmah stavlja na jasno. No, koliko god bio brz, Ovan voli iskrenost. U vezi se daje potpuno, ali isto tako očekuje da ljubav bude uzbudljiva i puna akcije. Ako postane dosadno, vrlo lako bi mogao krenuti dalje, tražeći novo uzbuđenje.

Lav 

Lav, s druge strane, voli uživati u pažnji koju dobiva kad se zaljubi. On se voli osjećati posebnim, pa će u ljubavnoj vezi uvijek težiti da se stvori nešto veličanstveno. Lav se ne zalijeće u vezu da bi se dokazao, već da bi pronašao nekoga tko će ga cijeniti i s kim će moći dijeliti svoju energiju i strast. Kada voli, Lav to radi velikodušno, dajući sve od sebe, ali očekuje jednaku posvećenost s druge strane. Ako osjeti da nije na prvom mjestu, njegova ljubav može brzo izgubiti svoj sjaj.

Škorpion 

Škorpion je drukčiji. Iako djeluje mirnije i povučenije od Ovna i Lava, kad se zaljubi, njegova osjećanja su duboka. Kada prepozna pravu osobu, postaje iznimno usmjeren i odlučan. Škorpion ne voli površne odnose; za njega je ljubav ozbiljna stvar. Kada se posveti vezi, daje sve od sebe, očekujući isto zauzvrat. Njegova strast nije uvijek vidljiva na površini, ali se može osjetiti kroz njegovu predanost i želju za snažnom emocionalnom vezom.

Horoskop