Pinko
//

Pinko

New York, grad koji nikada ne spava, sa svojim neprekidnim ritmom i neslomljivim duhom, poslužio je kao savršena inspiracija za novu Pinko kolekciju jesen/zima 2024/25. Ovaj svjetski metropolitet simbolizira neograničene mogućnosti, raznolike kulture i stilsku odvažnost, čineći ga vječnim izvorom kreativnosti.

Pinko
//

Pinko

U srcu urbanog kaosa New Yorka rađa se energija koja potiče inovativnost i hrabrost u izražavanju, savršeno utjelovljujući ženu koju Pinko odijeva - samouvjerenu, svestranu i uvijek korak ispred. Kolekcija oživljava esenciju New Yorka, balansirajući između metropolitanskog realizma i glamura, te poziva sve žene da prigrle svoju jedinstvenost sa stilom i odvažnošću.

Energična elegancija Lower East Sidea

New York, sa svojom uzbudljivom energijom i visokim stilskim standardima, savršena je kulisa na kojoj Pinkov modni koncept oživljava, balansirajući između urbanog realizma i želje za zadivljivanjem. Inspiracija dolazi iz energičnih ulica Lower East Sidea, gdje djevojke zrače svježinom i mladenačkom energijom. Njihova garderoba slavi slobodu izražavanja kroz živopisne kombinacije koje naglašavaju žensku siluetu i izražavaju jedinstvene osobnosti. 

Pinko
//

Pinko

278,00 eur
Pinko //

278,00 eur

Paleta boja se kreće od neutralnih nijansi crne, bijele i duhana do vibrantnih akcenata žute, tirkizne i aqua zelene, uz pastelne tonove plave i ružičaste.

Pinko
//

Pinko

733,00 eur
Pinko //

733,00 eur

Ključni komadi uključuju mini suknje u kombinaciji s muževnim blejzerima, pletenim hoodicama i mikro umjetnim krznom.

Traper komadi su obogaćeni efektom flockinga, dok su šarene dolčevite sparene s pencil suknjama i jaknama inspiriranim radnom odjećom, stvarajući izgled koji pršti stilom i samopouzdanjem.

Profinjena minimalnost Upper East Sidea

S druge strane, Pinkove "uptown" djevojke, elegantne dame Upper East Sidea, utjelovljuju profinjen i minimalistički izgled. Njihov stil odražava sofisticiranu jednostavnost koja zrači elegancijom.

Pinko
//

Pinko

Pinko
//

Pinko

Hlače s visokim strukom, koje stvaraju vitku, izduženu siluetu, kombinirane su s nježnim bluzama i krojenim blejzerima, naglašavajući liniju tijela na suptilan, ali efektan način. 

Pinko
//

Pinko

490,00 eur
Pinko //

490,00 eur

Novi modeli cargo hlača s prednjim prorezima izrađeni su od fluidnih materijala koji stvaraju zanimljiv kontrast s jaknama u stilu parka obogaćenih vunenim umecima.

Drappirane midi haljine zaokružuju sliku apsolutno šik žene koja suvereno korača ulicama New Yorka, uvijek dotjerana, ali nikad pretjerano naglašena.

Pinko
//

Pinko

267,00 eur
Pinko //

267,00 eur

Glamurozni noćni sjaj

Noć u New Yorku koju obasjava blješatvilo dolazi izražaja u Pinkovim večernjim kreacijama. 

Haljine obogaćene kristalima ili izrađene od sjajnog satena donose dozu glamura u svaki korak. 

Pinko
//

Pinko

Pinko
//

Pinko

Siluete iz 80-ih s naglašenim ramenima suprotstavljene su A-kroju mini haljina iz 60-ih, ukrašenih metalnim detaljima, stvarajući nostalgičnu, ali modernu estetiku. 

Pinko
//

Pinko

Za kompletan dojam i look, posebne mini torbice prekrivene su kaskadama cirkona ili dolaze u raznim upečatljivim materijalima poput lurexa i metalne kože. Ovi komadi nadopunjuju večernje kombinacije, ali i ističu unikatnost i odvažnost svake žene koja ih nosi, čineći je zvijezdom njujorške noći.

Pinko
//

Pinko

415,00 eur
Pinko //

415,00 eur

Kroz ove pažljivo osmišljene komade, Pinko ne samo da slavi bezvremensku energiju New Yorka, već i omogućava ženama diljem svijeta da prigrle svoj jedinstveni stil s hrabrošću i odvažnošću koju simbolizira ovaj legendarni grad.

PRODAJNA MJESTA PINKO:
Pinko // Masarykova 5, Zagreb
Pinko // Arena Centar, Zagreb
Moda