Iram Shelton
Instagram //

Iram Shelton

Jesen sa sobom donosi paletu bogatih, toplih tonova koji prevladavaju modnom i beauty scenom. Ove jeseni, baš kao i manje-više svake, jedna boja laka za nokte posebno se izdvaja: trula višnja. Ova duboka, bogata nijansa crvene sa smeđim i ljubičastim podtonovima savršeno se uklapa u jesenju atmosferu, ako želite ostati u trendu, evo nekoliko prijedloga kako da uklopite ovu divnu nijansu u svoju sljedeću manikuru:

Jednostavna elegancija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ingrid Wilkinson (@ingridwilkinson)

Ako preferirate minimalizam, lak u boji trule višnje može biti savršen za klasičan, ali sofisticiran izgled. Nanesite ovu nijansu na sve nokte i dopunite je jednostavnim, tankim zlatnim prstenjem. Minimalistično, ali itekako stylish!

Bordo French 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Ollerhead Nails (@emmaollernails)

Tradicionalni francuska manikura uvijek je u modi. Umjesto klasičnih bijelih vrhova, koristite lak u boji trule višnje ostatak nokta obojite neutralnom nijansom kao što je bež ili mliječno bijela i imate upečatljivi i jednostavni izgled savršen za jesen.

Mat finiš

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iram Shelton (@iramshelton)

Mat finiš na noktima je savršen izbor za jesen, jer dodatno ističe dubinu boje. Trula višnja u mat varijanti izgleda sofisticirano i moderno. Za dodatni efekt, jedan ili dva nokta možete ukrasiti sjajnim top coat-om ili minimalističkim zlatnim detaljem.

Ombré 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parisa Izadi(@paarisaizadi)分享的貼文

Ombré manikura još je jedan način da trulu višnju učinite glavnim akterom vaše manikure. Počnite s tamnijom nijansom na dnu nokta, a zatim postepeno pređite na svjetlije tonove crvene ili čak svjetlije smeđe. Ovaj prelaz boja stvara zanimljiv vizualni efekt i daje dubinu cjelokupnom izgledu.

 

Ljepota