Mango //

Kada kažemo viralan plisirana haljina iz Manga onda skupina modnih entuzijasta i vjernih pratitelja svih trendova na društvenim mrežama, uključujući i mene, jako dobro zna da je riječ o dugoj zelenoj haljini koja je dugo bila nedostupna. E, pa sada su je vratili i pogodite što, na sniženju je. Haljinu tako umjesto po originalnoj cijene od 100 eura, možete pronaći po cijeni od 59,99 eura.

Ono što karakterizira ovaj model je lepršava tkanina i dugi dizajn, te asimetrični ovratnik koji se nastavlja u zanimljivi čvor. Dolazi u dvije boje, već spomenutoj smaragdnoj zelenoj i (nažalost) ponovno rasprodanoj crvenoj boji. Idealan je ljetni komad koji možete nositi za bilo koju svečanost ili proslavu na otvorenome, a uz neke ležernije sandale može se lako transformirati i za dnevne varijante. 

Jedina mana joj je (po mom mišljenju) ta što je napravljena od 100 % poliestera, ali čak i ja moram priznati da bih za sniženu verziju ove haljine izdvojila 60 eura, bez obzira na poliester. Zašto? Zato što mislim da stvarno ne postoji osoba na ovome svijetu kojoj ovaj model ne pristaje. S tim rečeno, možemo je svrstati u pravi ljeti it piece, ali ako je planirate ugrabiti, morate se požuriti!

No, i ako je ne ugrabite, u nastavku donosimo još nekoliko top modela za ljeto koji su trenutno na sniženju:

Moda