Launchmetrics //

Traper košulje su modni evergreen, komad koji se neprestano vraća na scenu u novim i inovativnim oblicima. Ove sezone, nekoliko vodećih brendova uvrstilo je traper košulje u svoje kolekcije poput Saint Laurent koji je predstavio svoje viđenje traper košulje u tamnijim nijansama, s naglaskom na strukturu i sofisticiranost. Brend Acne Studios je u svojoj jesenskoj kolekciji predstavio minimalističke, ali luksuzne verzije traper košulja, a Isabel Marant, košulje koje kombinuju boho elemente sa modernim krojevima, savršene za opuštene jesenske outfite.

Kako stilizirati traper košulje za jesen?

Slojevitost

Jesen je idealno vrijeme za slojevitost, a traper košulja je savršen bazni komad. Kombinirajte je s vunenim džemperom ili kardiganom, a ovaj look možete upotpuniti i čizmama za nešto rubosniji izgled.

Casual chic

Za opušteni, ali sofisticirani izgled, kombinirajte traper košulju uz crne skinny traperice ili kožne hlače. Dodajtej gležnjače s malom petom i sprmeni ste za svakodnevne aktivnosti.

Denim on denim

Iako zahtjeva malo više pažnje u stiliziranju, denim on denim kombinacije mogu biti izuzetno moderne. Kombinirajte košulju sa suknjom ili trapericama u sličnoj nijansi. Trik je u tome da se igrate s različitim teksturama ili nijansama denima kako biste postigli kontrast i dubinu u outfitu.

Denim može biti elegantan!

Traper košulje nisu rezervirane samo za casual prilike. Nosite je ispod sakoa uz elegantne hlače ili suknju visokog struka. Ovaj outfit možete dodatno začiniti statement nakitom ili chic torbom.

Traper košulje su zaista univerzalni komad koji se može prilagoditi različitim stilovima i prilikama. Nebitno preferirate li klasičan, casual ili elegantan izgled, ove jeseni ćete sigurno pronaći traper košulju koja će se savršeno uklopiti u vaš ormar, a mi u nastavku donosimo nekoliko naših prijedloga! 

Elle izbor

Moda