Launchmetrics //

Denim jakna je već desetljećima nezaobilazan modni komad, a u posljednjim kolekcijama brojnih poznatih modnih kuća, denim jakna je ove sezone igrala ključnu ulogu. Dizajneri su fokus stavili na kombinaciju tradicionalnog s modernim za što nam je najbolji primjer Louis Vuitton, ali i Gucci, Bottega Veneta i Prada koja je predstavila svoju viziju oversize denim jakni uvućenih u hlače. 

Nezaobilazan street style komad

Denim jakna nije samo popularna na pistama, već i u svijetu street style mode. Influenceri i brojni drugi modni entuzijasti često biraju denim jakne kao središnji komad svojih ležernih kombinacija, a već znamo da ulična moda obožava vintage denim jakne, ukrašene zakrpama, vezom ili ručno oslikanim detaljima.

Kako stilizirati denim jaknu ove jeseni?

Denim jakna je iznimno svestran komad koji se može nositi na bezbroj načina. Za opušteni dnevni look, kombinirajte je s jednostavnom bijelom majicom i hlačama širokih nogavica, cijeloj kombinaciji odajte par chunky tenisica ili gležnjače i spremni ste za svaki dnevni izazov. Za večernji izlazak, denim jaknu možete stilizirati preko slip haljine, uz visoke čizme i statement nakit. Ova kombinacija savršeno balansira između ležernog i elegantnog stila i omogućuje vam da izgledate chic bez puno truda.

Denim jakna je neizostavan komad koji se mora naći u svakoj jesenskoj garderobi, a kako bismo vam pomogli pronaći onu najbolju, u nastavku donosimo nekoliko naših ovosezonskih favorita koji će vam pružiti bezbroj mogućnosti za kreiranje chic outfita.

Elle Izbor 

Moda