//

Laneige je brend koji je sinonim za inovaciju i kvalitetu u njezi kože, a ako ćemo suditi po reakcijama na društvenim mrežama, nakon njihove najprodavanije maske za usne, brend sada ima novi bestseller. Riječ je o Neo Essential Blurring Finish puderu koji obećava besprijekoran, mat završetak s jedinstvenim efektom zamućivanja. 

Ovaj ultra-lagani puder izrađen je s mikro-česticama koje se besprijekorno stapaju s kožom i omogućuju višesatnu postojanost, bilo da se nanosi na golu kožu, kremu za sunčanje ili šminku. Ono što je nas privuklo kod ovog proizvoda je njegovo inovativno pakiranje koje mu omogućuje da se ne rasipa po make-up torbici. Naime, za razliku od ostali pudera u kamenu, za upotrebnu Neo Essential Blurring Finisha potrebno je da svega nekoliko puta pritisnete silikonski, mrežasti uložak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thuy Le (@xthuyle)

Ovaj inovativni dizajn omogućava lako i kontrolirano doziranje pudera, što ga izdvaja od svih drugih konkurenata na beauty tržištu.

Jedna od posebnosti ovog pudera je i dugotrajna svježina bez suhoće. Obogaćen plavom hijaluronskom kiselinom, puder sprječavajući neželjeni suhi, ljuskavi izgled, a sadrži i ekstrakte borovih iglica i metvice koje doprinosi prirodnom izgledu kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑶𝒓𝒊𝒃𝒆𝒆 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒓𝒏𝒆𝒓 ♡ (@oribee.in.seoul)

Laneige Neo Essential Blurring Finish puder neophodan je za svakoga tko želi postići besprijekoran, mat završetak koji ne isušuje kožu, što je ključno za ovaj ljetni period. Njegovo inovativno pakiranje čini ga revolucionarnim proizvodom, pa tako moramo priznati kako ga uistinu jedva čekamo isprobati, pogotovo na putovanjima. 

Ljepota