POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

NOVI TJEDAN

TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove

Ena Klarić

horoskop tjedni horoskop astrologija
TJEDNI HOROSKOP 13.11.-19.11. Blagostanje, poslovne prilike i ljubavni susreti očekuju neke znakove
© Unsplash

Duhovno blagostanje i tjelesna ravnoteža postaju ključne riječi ovog tjedna. Kroz magični ples planeta, zvijezde nas potiču da zaronimo duboko u vlastitu esenciju, tražeći mir i spokoj koji leže u harmoniji uma, tijela i duše. Ovaj tjedan donosi energiju koja podržava održavanje discipline u svakodnevnim rutinama, s posebnim naglaskom na prakticiranje aktivnosti koje donose radost i duhovnu ispunjenost. 


Mnogi znakovi osjetit će snažnu motivaciju za istraživanjem novih horizonta u karijeri. Zvijezde potiču inovativnost, hrabreći nas da se odvažimo i preuzmemo izazove koji stoje pred nama. Ovo je vrijeme kada se šire poslovne mogućnosti. Očekuje nas tjedan ispunjen dinamičnom energijom i potencijalom za osobni i profesionalni rast. Vodimo vas kroz ključne trenutke, uz savjete kako najbolje iskoristiti pozitivne vibracije.

Ovan 

Ovaj tjedan očekuje vas porast energije i prilika za ulaganje u svoju dobrobit. Na poslu prihvatite izazove s povjerenjem i imajte na umu koliko je važna učinkovita komunikacija. Ljubav je prisutna u zraku, otvorite svoje srce kroz razgovore i zajednička iskustva. Budite pedantni s troškovima i razmotrite prilagodbe proračuna. Pripazite na iznenadne prilike, temeljito ih procijenite. Savjetuje se da izradite financijski plan i tablicu za ostvarivanje svojih ciljeva. Vizualizacija je moćan alat za uspjeh. Slijedeći ove smjernice, očekuje vas dinamičan, uspješan tjedan.

Bik 

Ovaj tjedan se posvetite brizi o svom tijelu. Aktivnosti koje hrane vaš um, tijelo i dušu trebaju postati prioritet, bilo da se radi o šetnjama, jogi ili kvalitetnom vremenu s voljenima. Važno je napuniti baterije i ne zaboraviti se hidratizirati. Na poslovnom planu se otvaraju prilike za vas. Trud i predanost napokon će se isplatiti. Iskoristite trenutak, pokažite svoje talente i ostanite otvoreni za suradnju te inovativne ideje koje mogu otvoriti nova vrata u karijeri. Što se tiče ljubavi, ona je u zraku! Slobodni Bikovi mogli bi doživjeti zanimljiv susret koji će privući njihovu pažnju. 

Blizanci 

Zdravo, energični Blizanci! Očekuje vas tjedan prepun sjaja i zadivljujućih trenutaka. Zvijezde vas stavljaju u središte pažnje, a vaša dosjetljivost i dinamična energija čine vas neustrašivima pred izazovima. Pripremite se za uzbudljive prilike! Na poslovnom planu, vaše komunikacijske vještine dolaze do izražaja. Iskoristite oštrinu tih vještina kako biste izrazili svoje ideje i preuzeli vodstvo. Podijelite svoje inovativne misli, jer bi mogle rezultirati uzbudljivim suradnjama i napretkom u karijeri. U ljubavnim odnosima, ljubav je u zraku, a vaš društveni šarm je neodoljiv. Bez obzira na to jeste li u postojećoj vezi ili gradite nove odnose, vaša magnetska osobnost blista. Otvoreno komunicirajte sa svojim voljenima i izražavajte osjećaje.

Rak 

Rakove očekuje tjedan pun energije i transformacija. U pogledu zdravlja, posvetite se njezi tijela i duše. Uravnotežena prehrana i tjelovježba je ključna. Razmislite o uključivanju više svježeg voća i povrća u obroke te o aktivnostima koje potiču fizičku i mentalnu dobrobit. Na poslu će stvari teći mirno, bez previše stresa. Ovog tjedna ćete biti malo emotivniji. Komunikacija je ključna, pa budite otvoreni u izražavanju osjećaja i pažljivom slušanju voljenih. Izbjegavajte impulzivno trošenje, razmislite o dugoročnim ulaganjima. Pažljiv pristup novčanim pitanjima donijet će stabilnost i otvoriti vrata budućem prosperitetu.

Lav 

Vitalnost je vaša jača strana ovog tjedna! Iskoristite energiju sunca provodeći vrijeme na otvorenom - brza šetnja, trčanje ili jednostavno sunčanje mogu osvježiti tvoj duh. Obratite pozornost i na mentalno stanje - pozitivne afirmacije mogu imati čaroban učinak. Što se tiče karijere, ovo je tjedan prepun prilika. Pokažite svoje vodstvo i pustite kreativnosti da zasjan u punom sjaju. Smjeli potezi na poslu mogu dovesti do priznanja i napredovanja. Suradnja s kolegama i dijeljenje inovativnih ideja potiče profesionalni uspon, dok će slobodni Lavovi svojim šarmom kao magneti privlačiti srodne duše. Budite otvoreni za nove ljubavi. Tko zna, možda je to - to! 

Djevica 

Ovog tjedna, Djevice, zvijezde potiču prioritiziranje vaše dobrobiti. Holistički pristup zdravlju je ključan, fokusirajući se na fizičko i mentalno blagostanje. Razmišljajte o uključivanju mindfulness vježbi poput joge ili meditacije u svoju rutinu kako biste održali ravnotežu. Brza šetnja prirodom može biti lijek za pomlađivanje tijela i duha. Što se tiče karijere, vaš profesionalni život zauzima središnje mjesto. Vrijeme je da pokažete svoje vještine i talente. Strateško razmišljanje i pažljivo planiranje su poželjni, a pedantan pristup zadacima donijet će pozitivne rezultate. Izražavanje inovativnih ideja može otvoriti nova vrata. Bez obzira na to jeste li u vezi ili istražujete nove odnose, budite otvoreni i iskreni o svojim osjećajima. Pazite na svoje odnose, Djevice, i gledajte ih kako cvjetaju.

Vaga 

Ovog tjedna zvijezde naglašavaju važnost ravnoteže u vašem životu. Razmislite o uključivanju aktivnosti koje potiču harmoniju između duha i tijela. Spokojan um doprinosi zdravlju tijela, pa se posvetite pronalaženju ravnoteže i dopustite kozmosu da vas vodi prema zdravlju. Vaši profesionalni napori su u središtu pozornosti. Zvijezde su vam naklonjene. Prihvatite timski rad, trudite se postići zajednički jezik na radnom mjestu, a vaše diplomatske vještine bit će važne za glatku interakciju. Otvorite se za nove ideje, jer one mogu biti ključ za napredak u karijeri. I u ljubavnim odnosima komunikacija će biti ključna Posvetite vrijeme razumijevanju perspektive partnera kako biste njegovali dublju vezu.  Financijski izgledi su obećavajući, ali se preporučuje oprez. Procijenite svoje navike trošenja i donosite informirane odluke. Zvijezde potiču proaktivnost u upravljanju financijama. Tražite prilike za povećanje prihoda i budite oprezni s ulaganjima. Uravnotežen pristup dovest će do prosperiteta.

Škorpion 

Pozdrav, tajanstveni Škorpioni! Ovaj tjedan, zvijezde otkrivaju tajne koje oblikuju vašu sudbinu u područjima zdravlja, karijere, odnosa i financija. Što se tiče zdravlja, potiču vas da se posvetite fizičkom i emocionalnom blagostanju. Uronite duboko u aktivnosti koje vam pružaju radost i opuštanje. Kozmos podržava vaš put prema holističkom zdravlju. Vaše ambicije su u prvom planu. Zvijezde potiču samopouzdanje i strateško razmišljanje. Iskoristite to kao prednost, preuzmite rizike i prihvatite izazove s povjerenjem, što će gurnuti vašu karijeru prema novim visinama. U ljubavnim odnosima naglašena je ranjivost. Otvorite se svojim voljenima, izrazite svoje prave osjećaje. Autentičnost produbljuje emocionalne veze, a za slobodne Škorpione, kozmos može donijeti strastven susret. Budite otvoreni za istraživanje novih veza otvorenog srca. 

Strijelac 

Kada je zdravlje u pitanju, zvijezde vas potiču da unesete osjećaj avanture u svoju zdravstvenu rutinu. Istražujte nove fitness aktivnosti koje donose radost, poput sportova na otvorenom ili planinarenja. Održavanje pozitivnog stava ključno je za vašu dobrobit. Dopustite duhu znatiželje da vas vodi prema zdravijem i živopisnijem životu. Zvijezde podržavaju vaš hrabar i optimističan pristup poslu. Ovo je izvrsno vrijeme za postavljanje ambicioznih ciljeva i ostvarivanje strasti. Ne bojte se preuzimanja rizika. Vaš avanturistički duh može vas odvesti do uzbudljivih prilika u karijeri. Vjerujte u svoje sposobnosti, a uspjeh će doći. Bez obzira jeste li u vezi ili ste u potrazi za romansom, prava komunikacija ojačat će svaki odnos. Dopustite ljubavi da bude spontana i neka vas vodi vaš avanturistički duh.

Jarac 

Ovog tjedna zvijezde naglašavaju važnost održavanja discipliniranog životnog pristupa. Fokusirajte se na uravnoteženu rutinu koja obuhvaća posao i brigu o sebi. Razmotrite uvođenje praksi za ublažavanje stresa, poput meditacije ili dubokog disanja, kako biste poboljšali svoju mentalnu i fizičku otpornost. Zapamtite, u zdravom tijelu - zdrav duh! Očekuju vas profesionalni napori, i oni će biti u prvom planu. Zvijezde podržavaju disciplinirani i metodični pristup poslu. Ostanite fokusirani na dugoročne ciljeve, a vaš trud će polučiti pozitivne rezultate. Kada je ljubav u pitanju, zvijezde vas potiču da otvorenije izražavate emocije. Bez obzira jeste li u posvećenoj vezi ili tražite novu, ranjivost potiče dublje veze. Pristupite ljubavi pragmatično, jasno izražavajući očekivanja, i pratite kako vaši odnosi napreduju. Autentičnost je ključ.

Vodenjak 

Ovog tjedna, Vodenjaci, zvijezde vas pozivaju da obratite pozornost na svoje mentalno stanje. Prihvatite aktivnosti koje potiču vaš intelekt i kreativnost, bilo da se radi o umjetničkom izražavanju ili učenju nečeg novog. Dajte prednost aktivnostima koje podižu vaše raspoloženje. Što se tiče karijere, profesionalne težnje su u fokusu. Zvijezde su naklonjene vašem inovativnom i naprednom pristupu. Ovo je povoljno vrijeme za provođenje svježih ideja i prihvaćanje nekonvencionalnih rješenja. U odnosima, zvijezde vas potiču da prigrlite svoju individualnost. Slavite svoju jedinstvenost i dopustite svom partneru istu slobodu. Otvorena komunikacija je ključna. Ako ste slobodni, budite otvoreni za neočekivane veze koje su u skladu s vašim progresivnim vrijednostima. Dopustite da se ljubav odvija prirodno i gledajte kako vaši odnosi cvjetaju. Financijska pitanja zahtijevaju pažljivo razmatranje. Zvijezde vam savjetuju da preispitate svoj proračun i istražite inovativne načine povećanja prihoda. Ostanite otvoreni za nove financijske strategije.

Ribe

Ovog tjedna, Ribe, zvijezde naglašavaju važnost emocionalnog blagostanja. Uronite duboko u aktivnosti koje vam donose unutarnji mir i spokoj. Bilo da se radi o kreativnom izražavanju, meditaciji ili provođenju vremena u prirodi, stavite brigu o sebi za svoju osjetljivu dušu kao prioritet. Harmonična ravnoteža između uma i tijela bit će vaš put do sveukupnog blagostanja. Što se tiče karijere, profesionalni napori zauzimaju središnje mjesto. Surađujte s kolegama kako biste svom radnom mjestu dali dašak magije. Zvijezde vas potiču na produbljivanje emocionalnih veza. Iskreno izrazite svoje osjećaje i budite otvoreni za primanje istih od svojih voljenih. Ako ste slobodni, ostanite otvoreni za neočekivano, jer ljubav može doći s najnevjerojatnijih mjesta. Vjerujte svojoj intuiciji kada je ljubav u pitanju. 

TRENDING

3 horoskopska znaka koja su sklona varanju u vezi
1

3 horoskopska znaka koja su sklona varanju u vezi

3 horoskopska znaka koja su sklona varanju u vezi

Dnevni horoskop: 17.08.: Vage će saznati veliku tajnu, a Ribe trebaju podršku svoje okoline
2

Dnevni horoskop: 17.08.: Vage će saznati veliku tajnu, a Ribe trebaju podršku svoje okoline

Dnevni horoskop: 17.08.: Vage će saznati veliku tajnu, a Ribe trebaju podršku svoje okoline

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
3

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Tjedni horoskop: 02.10.-08.10..: Vodenjak stupa u kontakt s bivšom ljubavi, a Rak osjeća nepovjerenje u odnosu
4

Tjedni horoskop: 02.10.-08.10..: Vodenjak stupa u kontakt s bivšom ljubavi, a Rak osjeća nepovjerenje u odnosu

Tjedni horoskop: 02.10.-08.10..: Vodenjak stupa u kontakt s bivšom ljubavi, a Rak osjeća nepovjerenje u odnosu

TJEDNI HOROSKOP 27.11.-03.12. Ostvarenje ciljeva, promjena i sigurnost će obilježiti ovaj tjedan
5

TJEDNI HOROSKOP 27.11.-03.12. Ostvarenje ciljeva, promjena i sigurnost će obilježiti ovaj tjedan

TJEDNI HOROSKOP 27.11.-03.12. Ostvarenje ciljeva, promjena i sigurnost će obilježiti ovaj tjedan

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
6

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Muškarci ovih horoskopskih znakova najbolji su partneri za osnivanje obitelji
7

Muškarci ovih horoskopskih znakova najbolji su partneri za osnivanje obitelji

Muškarci ovih horoskopskih znakova najbolji su partneri za osnivanje obitelji

TJEDNI HOROSKOP 30.10.- 06.11.: Vrijeme je da Riba pokaže svoju kreativnu stranu, dok će Strijelac sve osvojiti svojim šarmom
8

TJEDNI HOROSKOP 30.10.- 06.11.: Vrijeme je da Riba pokaže svoju kreativnu stranu, dok će Strijelac sve osvojiti svojim šarmom

TJEDNI HOROSKOP 30.10.- 06.11.: Vrijeme je da Riba pokaže svoju kreativnu stranu, dok će Strijelac sve osvojiti svojim šarmom

NE PROPUSTITE

Ova 4 horoskopska znaka preferiraju vezu više od braka

Ova 4 horoskopska znaka preferiraju vezu više od braka

Elle Astrologija

Dnevni horoskop 09.12. Prijateljstva na izazovu i ununtarnji sukobi

Dnevni horoskop 09.12. Prijateljstva na izazovu i ununtarnji sukobi

NOVI DAN

Dnevni horoskop 08.12.: Raka očekuje romantičan dan, a Djevici treba iskren razgovor

Dnevni horoskop 08.12.: Raka očekuje romantičan dan, a Djevici treba iskren razgovor

NOVI DAN

Dnevni horoskop 07.12. Škorpionu se osmjehuje nova poslovna ponuda, a Strijelcu zarada

Dnevni horoskop 07.12. Škorpionu se osmjehuje nova poslovna ponuda, a Strijelcu zarada

NOVI DAN

Dnevni horoskop 06.11. Jarac razmišlja o promijeni karijere, a Ovan postavlja granice u odnosima

Dnevni horoskop 06.11. Jarac razmišlja o promijeni karijere, a Ovan postavlja granice u odnosima

NOVI DAN

Dnevni horoskop 05.12.: Ribama su zaruke sve bliže, dok Bik donosi važne odluke u ljubavi i poslu

Dnevni horoskop 05.12.: Ribama su zaruke sve bliže, dok Bik donosi važne odluke u ljubavi i poslu

NOVI DAN

Tjedni horoskop 04.12.-10.12. Strijelac dobiva dobre vijesti, a Djevica je zvijeda u društvu

Tjedni horoskop 04.12.-10.12. Strijelac dobiva dobre vijesti, a Djevica je zvijeda u društvu

NOVI TJEDAN

4 horoskopska znaka koja su najkompatibilnija u krevetu

4 horoskopska znaka koja su najkompatibilnija u krevetu

INTIMNO

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina