POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

MIRIS LJETA

Osvježavajući ljetni parfemi koji se na koži osjete danima

Krešimir Pavličić

parfemi
Osvježavajući ljetni parfemi koji se na koži osjete danima
© Naslovna fotografija: @maisonlouismarie

Uvriježeno je mišljenje da postoje ljetni, zimski, dnevni i noćni parfemi. Odabrati onaj pravi znači pronaći svoj mirisni potpis, koji će biti prepoznatljiv i u potpunosti autentičan. Ljeto je specifično jer donosi promjene u kozmetičkoj torbici. 


Budući da su temperature visoke, i beauty proizvodi trebaju se tome prilagoditi pa uvijek birajte lagane i neopterećujuće formule. Bitno je pridodati veliku pozornost kod odabira mirisa koji će biti vaš zaštitni znak, a pritom se treba pobrinuti i da on dugo traje na koži, odnosno da ne ishlapi.

Ništa nas ne podsjeća na ljeto kao doza osvježavajućih agruma i blagi miris ljetnog cvijeća. Ovih dana posegnite i za puderastim notama koje najbolje opisuju ljetni izbor parfema. Tu se nalaze ženski i unisex te posebni niche parfemi koji odišu ljetom i morskim zrakom.

Svježi ljetni miris probudit će sva vaša osjetila i dat će vam energije za nepredviđene ljetne avanture. Naoružajte se parfemima kako biste mogli mirisati božanstveno i zračiti optimizmom bez obzira jeste li na plaži, u uredu ili na savršenoj večeri u novootkrivenom restoranu.

Chanel Paris-Paris


Replica Beach Walk Eau de Parfum, Maison Margiela

Soleil Blanc Eau de Parfum, Tom Ford


Gucci Bloom Eau de Parfum

Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Cologne Forte


Prada Paradoxe Eau de Parfum

Moonlight in Heaven By Kilian

Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone

Byredo Blanche

Oui La Vie Est Belle Eau de Parfum, Lancôme

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina