Imaxtree //

Kroz godine, Gigi je ostavila dubok i neizbrisiv trag u modnoj industriji svojim izvanrednim izgledom, karizmom i profesionalizmom. Njezino putovanje započelo je u mladoj dobi, a karijera joj je procvjetala u tinejdžerskim godinama. Prekretnica u njezinoj karijeri bila je 2013. godine kada je potpisala ugovor s IMG Models i od tada je hodala revije nekih od najvećih svjetskih modnih brendova poput Chanela, Guccija, Diora, Versacea i dr.

Imaxtree

Ono što Gigi izdvaja u osebujnom modnom svijetu je njezina svestranost, odnosno sposobnost da se prilagodi različitim stilovima i estetikama brendova. Izvan njezine modelske karijere, Gigi je također ostavila traga i u glumi i poduzetništvu. Pojavljivala se u glazbenim spotovima, vodila dodjele nagrada i čak pokrenula vlastiti modni brend. Njen utjecaj se proteže daleko izvan modne piste, budući da ima skoro 80 milijuna pratitelja na društvenim mrežama na kojima često dijeli različite stavove sa svojim pratiteljima.

U nastavku donosimo nekoliko njezinih najboljih i najupečatljivijih runway trenutaka koji su zauvijek obilježili modnu industriju:

Dolce&Gabbana Fall/Winter 2015.

Imaxtree

Chanel Fall/Winter 2016.

Imaxtree

Tommy Hilfiger Spring 2016.

Imaxtree

Versace Spring/Summer 2017.

Imaxtree

Fendi Fall 2020.

Imaxtree

Prada Fall/Winter 2020.

Imaxtree

Versace Fall 2022.

Imaxtree

Stella McCartney Spring/Summer 2023.

Imaxtree

Tom Ford Spring/Summer 2023.

Imaxtree

Versace Fall/Winter 2023.

Imaxtree

Miu Miu Spring 2024.

Imaxtree

Boss Spring 2024.

Imaxtree

Chanel Spring 2024.

Imaxtree

Versace Fall/Winter 2024.

Imaxtree

Moda