Victoria Beckham x Mango //

Spojite poznatu estetiku Victorije Beckham s pristupačnijim cijenama brenda Mango i dobit ćete savršenu proljetnu kolekciju u čijoj su srži klasični i elegantni modni komadi koje ćete nositi iz sezone u sezonu.

Tako već na prvi pogled na najnoviju kolekciju koja je od danas dostupna na službenoj web stranici Manga možemo zaključiti kako je Victoria ostala dosljedna svojoj osobnoj estetici, ali i estetici vlastitog brenda čiji se komadi definitivno nalaze na wishlistama brojnih modnih entuzijasta koji si ga ne mogu priuštiti.Upravo je zato ova nova kolaboracija s Mangom veliki korak za Victoriju koja napokon može proširiti raspon svoje ciljane publike i na high street tržište.

Victoria Beckham x Mango

Ključni elementi kolekcije

Očekivano, ključni komadi u kolekciji su savršeno skrojena odijela muških silueta koji su Victorijin zaštitni znak, svilene i lepršave haljine, bluze, ali i modni dodaci u kojima najviše vidimo Mangov touch.Tako u kolekciji možete pronaći komade koje ćete definitivno nositi duže od jedne sezone jer savršeno odražavaju bezvremenski i chic stil. Sukladno tome su i cijene, koje ipak pinku premašuju one uobičajene za high street brend, ali s obzirom na to da je riječ o kolaboraciji s poznatom dizajnericom i kvaliteti materijala za koju sama Victorija kaže kako je nije kompromitirala, možemo reći da su u jednu ruku i prihvatljive.

Victoria Beckham x Mango

Raspon boja je očekivano ograničen na neutralne tonove, ali tu i tamo možemo naići na svilenkastu slip haljinu ili košulju u pastelno plavoj ili rozoj boji. Uski bodiji s V izrezom daju dozu seksepila u kombinaciji sa širokim hlačama visokog struka koje savršeno padaju na peep toe sandale, a heklane haljine i suknje idealan su ljetni dodatak, kako za beach club na plaži, tako i za elegantniju i svečaniju večeru u kombinaciji s predimenzioniranim blejzerom.

Victoria Beckham x Mango

Modni dodaci u fokusu

Od modnih dodataka nam je za oko zapeo remen s resama koji ide savršeno uz strukturirane crne hlače, kao i predimenzionirana crna torba neobičnog oblika. U kolekciji smo pronašli i elegantne sandale na petu dostupne u tri boje (crnoj, smeđoj i bijelo), čiji im minimalistični dizajn daje titulu must have cipela za proljetno/ljetnu sezonu.

Victoria Beckham x Mango

Sve u svemu, kolekcija očekivano odražava odvažni modni izdržaj Victorije u kombinaciji sa suvremenom Mangovom estetikom  rezultirajući komadima koji mogu pronaći svoje mjesto u ormaru svake žene. U nastavku izdvajamo nekoliko naših favorita iz kolekcije koje smo već dodali na proljetnu listu želja!

Elle favoriti

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Victoria Beckham x Mango

Moda