Nataša Janjić Medančić
Promo //

Nataša Janjić Medančić

Uvijek se s posebnom pažnjom brinu za svoju kožu, a nedavno su otkrile jedan proizvod koji obožavaju koristiti prije glamuroznih događanja, važnih snimanja i poziranja na crvenom tepihu.  

Kako bi se nastajanje bora, vrećica ispod očiju i podočnjaka barem ublažilo, potrebno je imati kvalitetnu rutinu, u što se uvjerila i Nataša Janjić Medančić koja je otkrila svoj trik za rješavanje bora prije važnih događanja, snimanja serija i poziranja na crvenom tepihu. Riječ je o novoj Remescar liniji tretmana podočnjaka, sitnih bora i spuštenih kapaka. 

Nataša Janjić Medančić
Promo

Nataša Janjić Medančić

„Ovo je pravi wow efekt. Učinak je momentalan, za dvije do tri minute i traje oko osam sati“, otkrila je Nataša Janjić Medančić.

Mirnu je posebno oduševila krema za korekciju bora, a kaže da ju najviše voli nanijeti nakon šminke. Nakon samo dvije minute, Mirna tvrdi da su bore zaglađene, a cijeli make up look izgleda još ljepše.

Mirna Maras Batinić
Promo

Mirna Maras Batinić

Čarolija u dvije minute

Bore najčešće nastaju utjecajem nekoliko faktora, između ostaloga, starenjem. To je prirodni proces tijekom kojeg dolazi do smanjene proizvodnje kolagena u koži. Sa starenjem, koža postaje tanja i suha što je sasvim normalna pojava, ali postoje određene aktivnosti koje također doprinose nastajanju bora, a koje svakodnevnim izborima možemo promijeniti, odnosno, usporiti nastajanje bora, a neke čak i zagladiti.

Wow Efekt
Promo

Wow Efekt

Pravi WOW efekt

Novi proizvodi poznatog europskog brenda gotovo su 90 % biljnog podrijetla s klinički dokazanom učinkovitošću. Zahvaljujući prirodnim sastojcima poput minerala gline, ekstrakta crvene alge, sjemenki kvinoje, gospine trave i svilenog bagrema, nove kreme sprečavaju 

isušivanje kože, pružaju dodatnu hidrataciju i štite elastična vlakna kože. I najbolje od svega, rezultati su vidljivi odmah – u samo dvije minute! Uz to, nova linija proizvoda jednostavno se može nanositi i na našminkano lice, a prikladna je i za osjetljivu kožu, nešto u što se nije samo uvjerila Nataša, nego i poznata hrvatska voditeljica i glumica Mirna Maras Batinić.

Wow Efekt
Promo

Wow Efekt

Europski brend Remescar nudi asortiman klinički dokazanih tretmana za pomoć onima koji pate od podočnjaka, sitnih borica i vrećica ispod očiju te spuštenih kapaka.

Zahvaljujući tome maksimiziraju rezultate i dugoročno omogućuju zdravu i blistavu kožu. Revolucionarni Remescar proizvodi za njegu kože odsad su dostupni i u Hrvatskoj na oduševljenje svih obožavatelja kvalitetne njege kože. 

Ljepota