Keepsake Bag
Sculptor //

Keepsake Bag

Trend prozirnih komada i modnih dodataka se samo prelio iz prošle godine u ovu. Dok smo odavno svjesni da se uskoro vraćaju PVC čizme i prozirne torbe, našu je pažnju zaokupila jedna koja je više u skladu s trenutnim trendovima s pisti visoke mode i pret-a-porter revija. Sudeći po posljednjim revijama i tjednima mode, i ove ćemo jeseni nositi prozirni til, a nedavno smo pronašli brend koji za to ima savršen modni dodatak. Na X-u (nekadašnjem Twitteru) i TikToku se u posljednje vrijeme dosta priča o mladom korejskom brendu Sculptor, a društvene su mreže oduševljene njihovim torbama s motivom ruže. Ipak, jedna ne samo da ima motiv ruže, nego i umjetnu ružu zarobljenu u mreži od tila.

Keepsake Bag
Sculptor

Keepsake Bag

Torba se savršeno uklapa u aktualne trendove, a definitivno nas asocira na trenutno aktualnu Undercover kolekciju Juna Takahashija za proljeće ove godine koja je kroz prozirnost i zarobljenost predmeta u tilu istraživala čovjekovu ranjivost.

Undercover SS24
Launchmetrics

Undercover SS24

U sličnim je konceptima plivala kolekcija za jesen ove godine koju potpisuje Simone Rocha. Prije uspješne couture kolekcije za Jeana Paula Gaultiera, Rocha je za ovo proljeće predstavila kolekciju s ružama zarobljenim u tilu, baš poput ove torbe koja bi se savršeno slagala s njenim kreacijama.

Simone Rocha SS24
Launchmetrics

Simone Rocha SS24

Tu je i Rabanne kolekcija za jesen ove godine koja bi se također savršeno uklopila u prozirni i floralni svemir.

Rabanne FW23
launcmetrics

Rabanne FW23

Keepsake torba je dostupna u crnoj i bijeloj boji, a njena cijena od stotinjak dolara ju čini savršenim odabirom za pristupačno i istovremeno točno praćenje ovog trenda na unikatan način. Sculptor u ponudi ima i torbe koje podsjećaju na stare goblene, a u njihovoj smo ponudi pronašli i interesantne majice i košulje s natpisima koji su također jedan od rastućih trendova ove sezone.

Keepsake bag
Sculptor

Keepsake bag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SCULPTOR® (@sculptor_worldwide)

Moda