Anne Hathaway
Profimedia //

Anne Hathaway

Anne Hathaway i dalje osvaja publiku ne samo svojim glumačkim sposobnostima, već i besprijekornim osjećajem za stil. Zvijezda je početkom ovoga tjedna ukrala show na premijeri najnovijeg filma "The Idea of You" u New Yorku za koju je nosila crvenu Versace haljinu koja je zračila glamurom i sofisticiranošću, po kojoj je Anne i inače poznata.

Odabir ove haljine bio je mali odmak od njenog uobičajenog estetskog izraza i kao takav je prikazao njezinu nešto odvažniju  stranu, iako spoj Anne Hathaway i Donatella Versace uvijek rezultira hrabrijim komadima koji savršeno naglašavaju njezin pomalo skriveni seksepil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Haljina bez naramenica u crvenoj boji imala je hrabre izreze i pažljivo strukturiran korzet, naglašen ravno krojenom suknjom s prorezom, a Anne ju je naravno uskladila s dijamantnim naušnicama brenda Bulgari i crvenim baršunastim salonkama.

Anne Hathaway
Profimedia

Anne Hathaway

Ovaj look savršeno je odgovarao temi njenog najnovijeg filma, "The Idea of You" u kojem glumi 40-godišnju samohranu majku koja započinje iznenađujuću romansu s 24-godišnjakom koji svira u brendu. Tako možemo pretpostaviti da je zapravo Versace crvena haljina na neki način odražava strast i uzbuđenje putovanja njenog lika, dodajući dodatni sloj dubine cijelom look-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Anne Hathaway definitivno zna kako napraviti izjavu, kako na crvenom tepihu, tako i izvan njega, a to je dokazala i s još nekoliko look-ova koje je nosila u sklopu ove press turneje. Svaki put kada se pojavi, samo potvrđuje svoj status ultimativna Versace djevojka, očaravajući publiku svojom ljepotom, elegancijom i odvažnim pristupom modi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Moda