Screenshot/ Youtube
//

Screenshot/ Youtube

Tim koji stoji iza Loewea je očito umoran od toga da netočno izgovaramo i pišemo naziv luksuznog brenda. Za ubuduće: izgovara se lo-e(h)-ve i piše L-O-E-W-E — s w, a ne s v. Brend je objavio niz objašnjenja izgovora, poput svoje kampanje za proljeće 2023., a 2018. su snimili vlastitu pistu na kojoj modeli pokušavaju izgovoriti ime brenda. To očito nije bilo dovoljno.

 

Nadamo se da će najnovija kampanja brenda, koja prikazuje kratki film naziva Decades of Confusion, uspjeti u svom naumu. U filmu koji je režirala Ally Pankiw uz kreativnu direkciju Jonathana Andersona i scenarista Dana Levyja, Levy glumi vrlo zahtjevnog suca za pravopis na nacionalnom natjecanju koje se održava svake godine od 1971. do danas.  Jedina natjecateljica tijekom svih godina je glumica i komičarka Aubrey Plaza, koja je odjevena u arhivske Loewe kombinacije. Na natjecanju 1971., nervozna Plaza, sa zavjesama na glavi i ogromnim naočalama u stilu 70-ih, pita Levyja: “Mogu li dobiti definiciju, molim? Ili vodu?" prije nego što iskasapi ime po drugom slovu. Na natjecanju 1986., Plaza, s velikim, lepršavim kovrčama, kanalizira glamurozniju i provokativniju natjecateljicu, odjevenu u živopisni blejzer i šareni Loewe šal vezan oko vrata. “Ovo zvuči francu

Je li Plaza na kraju ispravno izgovorila ime brenda? Ne baš. Za natjecanje tijekom 90-ih se referira na "teksaško društvo" i nosi torbu Loewe Amazona. "Mislim da je moja torbica Loewe", kaže ona prije nego što i opet pogrešno izgovori ime. Za današnje je doba odjevena u haljinu u obliku automobila iz kolekcije za jesen 2022., balon cipele iz prošlogodišnje kolekcije, zelenu Flamenco torbu i sunčane naočale uz kratki bob sa šiškama. “Šališ se? Ima li 'w' unutra? Samo pričekajte dok Johnny ne čuje za ovo”, kaže ona, aludirajući na kreativnog direktora Jonathana Andersona. Naposljetku, nakon što je zamoljena da ode i da nikada više ne pokuša izgovoriti ime brenda, Plazu se čuje kako se buni iza pozornice. Cijelu kampanju pogledajte ispod!ski. Je li francuski?" kaže Plaza.

https://www.youtube.com/watch?v=ihIZVg1-ztM 

 

Moda