Instagram @beyonce
Instagram //

@beyonce

Beyoncein dugoočekivani album Cowboy Carter izašao je krajem ožujka, a u to vrijeme izašao je na gramofonskoj ploči. Na tom limited edition gramofonskom izdanju albuma nalazi se 22 pjesme od njih 27 s albuma. Pjevačica je dva mjeseca od izdavanja prve gramofonske ploče odlučila izdati drugo izadnje na kojem će se nalaziti sve pjesme s albuma. Obožavatelji su tu vijest dočekali podijeljenog mišljenja. 

Beyonce izdanje drugo gramofonsko izdanje albuma Cowboy Carter, a ovo novo izdanje označeno je kao službena verzija albuma. Prvo izdanje nikada se nije rasprodalo te je još uvijek dostupno na njezinoj web stranici, a brojni obožavatelji kao razlog navode upravo činjenicu da nisu uključene sve pjesme s albuma. Odluku o prodaji polovičnog albuma na gramofonskoj ploči, Beyonce ni njezin tim nikada nisu komentirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Naslovnica drugog službenog gramofonskog izdanja identična je prethodnom, ali ćete za službenu verziju morati izdvojiti malo više novaca. Beyonce je u kratkom videu putem Instagram profila otkrila ovu vijest kao i izgled naslovnice. Obožavatelji su s dozom ogorčenosti dočekali vijest jer je velik dio njih prije dva mjeseca kupio prvo izdanje pa je u komentarima ispod objave nastala burna rasprava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Pop kultura