Boutique Hotel Alhambra
Promo //

Boutique Hotel Alhambra

Ekskluzivna skupina

Kolekcija „Finest“ predstavlja bit „Small Luxury Hotelsa“, što uključuje hotele koji se smatraju destinacijom samima po sebi, cijenjeni u udruzi luksuznih putovanja i prepoznati u industriji. Kolekcija „Finest“ službeno je pokrenuta online 7. lipnja 2024. i može se istražiti na linku.

Uključivanje Boutique Hotela Alhambra u kolekciju „Finest“ naglašava njegovu predanost pružanju vrhunske usluge te jedinstvenog luksuznog iskustva. Proces odabira bio je strog, a komisija stručnjaka za luksuzna putovanja identificirala je 21 hotel koji ispunjava stroge kriterije: izvanredni rezultati od komisije, odlična online prisutnost te poslovanje koje prati srž „Small Luxury Hotelsa“.

O Boutique Hotelu Alhambra

Skriven u čarobnoj uvali Čikat na otoku Lošinju, Boutique Hotel Alhambra je secesijsko i neoklasično utočište gdje dokazana ljekovita svojstva zraka i mora prožimaju bujnu stoljetnu borovu šumu. Od svog osnutka 1908. godine hotel započinje priču koja odražava nasljeđe lošinjskih pomorskih kapetana te utjecaj Mletačke Republike i Austrijskog Carstva. 

Boutique Hotel Alhambra hotel je s pet zvjezdica, ima 36 raskošnih soba i 15 apartmana, koji elegantno odražavaju šarm Starog svijeta, s arhitekturom 20. stoljeća, modernim luksuzom i zadivljujućim pogledom na Jadransko more. Gosti su pozvani krenuti na putovanje koje otkriva lokalne kulinarske običaje, stare tradicije i ljekovite moći prirodnog okoliša.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih i luksuznih hotela i vila smještenih na slikovitom otoku Lošinju. Gostima pruža jedinstveno iskustvo, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj poznat je po bogatoj lječilišnoj tradiciji, koja datira još od kraja 19. stoljeća, a brend Lošinj Hotels & Villas posvećen je očuvanju i promicanju ovog naslijeđa luksuza i wellnessa. 

Unutar brenda Lošinj Hotels & Villas nalazi se nekoliko objekata – Hotel Bellevue, Boutique Hotel Alhambra i niz ultraluksuznih povijesnih vila – Captain's Villa Rouge, Villa Hortensia, Villa Mirasol i Villa Hygeia, kao i najnoviji dodatak kolekciji, Villa Sea Princess Nika. Svaki objekt gostima nudi jedinstveno iskustvo koje je spoj povijesti otoka, prirodne ljepote i posvećenosti odmoru, uz luksuzni smještaj i usluge svjetske razine. Svi gosti imaju priliku iskusiti otočku tradiciju liječenja i prepustiti se pomlađujućim spa tretmanima i luksuznom ambijentu Lošinj Hotels & Villas.

Lifestyle