Bratz
Instagram @bratz //

Bratz

Bratz lutke, poznate po svom jedinstvenom stilu i smionom modnom izričaju, aktivno koriste Instagram kako bi promovirale trendove, interakciju s pratiteljima i osnažujuće i inspirativne poruke. Riječ je o slatkim stylish lutkicama kojima smo se igrale u djetinjstvu ili ih barem gledale na malim ekranima, a sada nas oduševljavaju na Instagramu, na kojem imaju čak 1,9 milijuna pratitelja. Svoju platformu aktivno koriste za povezivanje sa svojim obožavateljima ali na svom profilu Bratz također nude modnu inspiraciju, interaktivni sadržaj poput anketa i kvizova, te kreativne ideje poput DIY projekata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bratz (@bratz)

Yasmin, Sasha, Cloe, Jade -  svaka Bratz ima svoj osobni stil koji je vidljiv kroz raznolike outfite i situacije, od urbanih avantura do tematskih događaja poput Met Gale, na koju su se i ove godine osvrnule - rekreirajući lookove s najvažnijeg modnog događaja, na način da ih nose baš one. S obzirom na odabir kombinacija koje su rekreirale, da se naslutiti tko su im bili favoriti. Rekreirali su naravno Tylu u njenoj pješčanoj haljini s potpisom Balmaina, Emmu Chamberlain u haljini Jean Paula Gaultiera te Charli XCX. Pomalo neobično, no za prvu sliku svoga posta su odabrale upravo Doju Cat i to u njenom outfitu prije same Met Gale.

Bratz
Instagram @bratz

Bratz

Bratz
Instagram @bratz

Bratz

Ovim su putem i našalile te ga posvetile Rihanni, radi njihove razočaranosti, barem pretpostavljamo, jer se ona nažalost nije pojavila. Kraljica Met Gale od koje smo kao i svake godine očekivali puno, je nažalost bila spriječena doći radi bolesti.

Bratz
Instagram @bratz

Bratz

Bratz
Instagram @bratz

Bratz

Pop kultura