Unsplash
//

Unsplash

Uz nadolazeće hladnije vrijeme, sve više nas privlače topli napitci. Razdoblje ledenih napitaka polako završava te se vraćamo na kavu s toplim mlijekom i molimo vodu bez leda, umjesto sa. Započinje sezona kuhanog vina, a uz njega i sezona vruće čokolade. Mi donosimo pet mjesta koja svaki ljubitelj vruće čokolade mora posjetiti!

Unsplash
//

Unsplash

Express Bar 

Glavno mjesto u Zagrebu za vruću čokoladu već je godinama Express Bar. Manji lokal smješten u blizini glavnog trga više zima za redom vrućim čokoladama spašava goste od hladnoće. Osim klasične mliječne, u ponudi imaju i bijelu ili tamnu vruću čokoladu koja će vas očarati bogatim okusom i kremom koja se “topi“ na jeziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Express Bar (@express.bar.zg)

Quahwa 

Osim specialty kave i matche, u Quahwi možete isprobati i ukusnu vruću čokoladu. Gornji kat kafića uređen je u jesenskom ili zimskom ugođaju, ukrašen visećim lampicama i udobnim foteljama koje savršeno pristaju uz topli blagdanski napitak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli QUAHWA — Specialty coffee shop & roastery (@quahwaroastery)

Cat Caffe

Ako vas zanima nešto malo drugačije, ponuda Cat Caffe-a sadrži vruće čokolade raznih okusa i sa raznim šarenim dodacima. Glavna atrakcija kafića su, naravno, mace koje su slađe od svake čokolade. Ako ste ljubitelji životinja, ovo je pravo mjesto za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cat Caffe Zagreb (@catcaffezagreb)

Kraš choco&cafe

Poznati dućan čokolade i slatkiša ovoga ljeta poprimio je novi oblik! Kraš choco&cafe nalazi se na Trgu bana Jelačića, a uz slastice klasične Kraš recepture možete isprobati i Kraš vruću čokoladu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kraš Hrvatska (@kras_hrvatska)

B041

Vruća čokolada nikada na slici nije izgledala bolje! Ljeti stručnjaci za sladoled, a zimi za toplu čokoladu, b041 nikada ne razočara. U ponudi imaju četiri vrste čokolade, regular, spicy sweet i guilty, a jedna će zasigurno odgovarati vašem ukusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli b041.zagreb (@b041.zagreb)

Lifestyle