pexels
//

pexels

Pogledajte što vas očekuje i kako možete izvući najbolje iz onoga što vam donosi ova subota! 

Ovan

Danas je dan kad ćete napokon shvatiti zašto kažu da je strpljenje vrlina. Bit ćete u situacijama koje zahtijevaju smirenost – možda čekajući u dugom redu ili slušajući kolegu kako objašnjava neobičnu teoriju. Ne brinite, na kraju dana, dobit ćete nagradu za svoje strpljenje. Možda neočekivan kompliment ili poruka koja će vas nasmijati.

Bik

Vrijeme je da se malo posvetite sebi! Danas se fokusirajte na ono što volite, bilo da je to nova knjiga, šetnja u prirodi ili savršena šalica kave. Planeti su vam naklonjeni i šalju vam vibracije opuštanja. Ipak, pripazite na sitne nesuglasice u obitelji – mudrim razgovorom sve će se razjasniti.

Blizanci

Dan će biti kao roller coaster – ali onaj zabavan! Bit će trenutaka kada ćete se osjećati kao da imate sto ruku jer svi traže vašu pomoć. Međutim, s lakoćom ćete žonglirati obavezama. Usput, neka vas ne iznenadi neočekivana poruka od prijatelja kojeg niste čuli godinama. Bit će to zabavno prisjećanje!

Rak

Danas je savršen dan da se prepustite svojim osjećajima. Ako vam nešto leži na duši, ne bojte se podijeliti to s bliskim osobama. Planeti vas potiču da budete iskreni i otvoreni – samo se nemojte previše opterećivati tuđim reakcijama. U večernjim satima, male stvari poput omiljenog filma ili omiljene hrane donijet će vam potrebnu utjehu.

Lav 

Danas ste zvijezda – kao i obično! Ali ovaj put u središtu pozornosti zbog nečega što niste ni planirali. Možda će vas hvaliti zbog nečega na poslu, a možda će vam prijatelji odati priznanje za nešto što ste napravili davno. Očekujte neočekivano i uživajte u zasluženoj pažnji. Samo, nemojte dopustiti da vas euforija omete – na kraju dana vas čeka važan zadatak koji treba završiti.

Djevica

Vaš organizacijski um je na vrhuncu! Sve što dodirnete pretvarate u red i sklad. Idealno je vrijeme da se riješite starih papira, organizirate digitalne datoteke ili jednostavno napravite planove za sljedeći tjedan. No, nemojte se iznenaditi ako vas pozovu na spontani izlazak – i to je dio plana, zar ne?

Vaga

Mir, harmonija i... iznenadna rasprava? Nemojte se iznenaditi ako danas dođe do male nesuglasice s voljenom osobom. No, vaš šarm će vas kao i uvijek izvući iz svake situacije. Planeti vam šalju priliku da naučite nešto novo – možda neki zabavan hobi ili tehniku opuštanja. U svakom slučaju, večer donosi slatku harmoniju.

Škorpion

Strast je vaša pokretačka snaga! Bilo da se radi o poslu, ljubavi ili nekom hobiju, nećete se zaustaviti dok ne ostvarite što ste naumili. Ipak, budite oprezni – ponekad vaša intenzivna energija može biti previše za ljude oko vas. Udahnite duboko i imajte na umu da je ravnoteža ključna.

Strijelac

Avanturistički duh vas zove! Danas ćete osjetiti snažan poriv da istražite nešto novo – bilo to nepoznato mjesto, nova ideja ili zanimljiva knjiga. Ako imate mogućnost, odvojite malo vremena za bijeg od rutine. Usput, neka vas ne iznenadi mali financijski dobitak – možda ćete naići na novac koji ste zaboravili u staroj jakni.

Jarac

Rad, rad i još malo rada? Danas bi vas mogle čekati obveze koje ste neko vrijeme odgađali, ali nemojte očajavati – vaša upornost će se isplatiti. Ipak, ne zaboravite odvojiti vrijeme za sebe. Nekad je samo mirna večer uz dobar film i toplu šalicu čaja sve što vam treba za oporavak.

Vodenjak

Vaše ideje će danas blistati kao nikad prije! Imat ćete osjećaj da su svi spremni slušati što imate za reći, a vaši prijedlozi na poslu ili u društvu bit će cijenjeni. Budite hrabri i podijelite svoje vizije. Večer donosi priliku za razgovor s nekim tko dijeli vašu strast za inovacijama.

Ribe  

Danas je savršen dan da sanjate – doslovno i metaforički! Vaša kreativnost je na vrhuncu, pa iskoristite taj val inspiracije za sve što vam leži na srcu. Ako već dugo planirate neki umjetnički projekt ili želite izraziti emocije, sutra je pravi trenutak. Navečer, pripremite se za neobičan, ali ugodan san koji bi mogao biti izvor novih ideja.

 

Horoskop