Isabel Marant
Launchmetrics //

Isabel Marant

Oni su ti koji nas osvajaju svojim šarmom, dominiraju svojom prisutnošću i gotovo uvijek uspješno ostvaruju svoje ciljeve. Zavirit ćemo u svijet tri najkarizmatičnija horoskopska znaka. Pripremite se za putovanje kroz zvijezde i otkrijte tko su ti fascinantni pojedinci koji zrače samopouzdanjem i snagom te osvajaju srca i umove svih koji ih susretnu.

Lav 

Lav, kralj džungle i zodijačkog svemira, neosporno vlada u utjecaju na svoje vršnjake i ljude općenito. Iako ovaj znak zodijaka na prvi pogled može djelovati zastrašujuće i arogantno, sve što radi je naprosto neodoljivo!  Lavovi posjeduju snažnu moć izražavanja i prisutnost koja nadmašuje sve oko njih. Bez obzira na okruženje, uvijek će ostaviti dojam karizmatične i moćne osobe, sposobne pokrenuti velike mase s lakoćom.

Škorpion 

Sigurni smo da nikada niste sreli Škorpiona bez onog intenzivnog pogleda i asertivne prirode! Strast i predanost ovog sunčevog znaka često izazivaju strahopoštovanje kod drugih. Škorpioni se ne žale i lako se nose s velikim zadacima bez traženja pomoći. Sposobni su funkcionirati samostalno ili u izolaciji, što ih čini iznimno moćnim vođama. Također, iznimno su predani i motivirani, i ništa ih ne može zaustaviti kad nešto naume.

Bik 

Moćni Bik je nedvojbeno jedan od najdominantnijih i najmoćnijih znakova zodijaka. Znaju što žele i kako to postići, bilo lukavstvom ili izravnim putem. Tvrdoglavi su, odlučni i uporni, te ne prihvaćaju 'ne' kao odgovor. Svojom intenzivnom i pustolovnom osobnošću, nemaju čega bojati. Stoga slijede svoje ciljeve u životu i često ih uspješno ostvaruju.

 

Horoskop