Meghan i Harry
Pofimedia //

Meghan i Harry

Od petka, svi na internetu bruje o Meghan Markle i princu Harryju, odnosno njihovom pojavljivanju na Royal Salute Polo Challengeu u Wellingtonu na Floridi. U polo igri je sudjelovao sam vojvoda i to u korist svoje dobrotvorne organizacije Sentebale, koju je 2006. suosnovao s princem Seeisom od Lesota. Sve oči na događaju su naravno bile uprte u Meghan, odnosno u njezin modni odabir koji nas ni ovaj put nije razočarao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Meghan je za ovu prigodu odjenula prekrasnu proljetno/ljetnu Ginger haljinu s potpisom Heidi Merrick koja nas je svojom chic siluetom na  trenutak podsjetila na popularnu polka haljinu koju je Julia Roberts nosila u mega popularnom filmu Pretty Women (i to baš na polo događaju). Plišani nabori na Meghaninoj bijeloj haljini savršeno su dočarali osjećaje pokretnosti  i fluidnosti, koji su se uklopili u opuštenu, a ipak rafiniranu atmosferu polo događaja. Haljinu bez naramenica karakterizirao je elegantni ovratnik koji je uspješno odražavala Meghanin prepoznatljivi stil - klasika s modernim twistom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jomari Goyso (@jomarigoyso)

Meghanin odabir dodataka dodatno je podigao ovu kombinaciju, a on je uključivao sunčane naočale brenda Santa Barbara, Aquazzura Purist cipele i Valentino Garavani torbicu koja je dodala suptilan nagovještaj oštrine cijelom izgledu.

Međutim, jedan modni dodatak je posebno privukao pažnju, a riječ je o vintage Chanel naušnicama koje su odražavale sve ono što se danas popularno naziva "tihi luksuz", s obzirom na to da naušnice na sebi nisu imale prepoznatljivi CC logo, već su izgledale kao pravi vintage catch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry (@dukeandduchessofsussexdaily)

Kao što Meghan Markle bez napora pokazuje iznova i iznova, pravi stil ne leži nužno u ekstravaganciji garderobe, već u umjetnosti spajanja klasičnih komada s modernim dodacima. Ovaj Meghanin polo izgled je zapravo osvježavajući podsjetnik na moć suptilne elegancije, pa tako možemo reći kako Meghan i dalje postavlja visoku ljestvicu, inspirirajući brojne obožavatelje za sve ljetne look-ove koji dolaze.

 

Moda