Launchmetrics //

Zaboravite na modne greške i muke po spremanju - modni duo koji čini Style&Wings u našoj rubrici Style Fix dijele jednostavne i izvedive savjete s kojima ćete svoj stil dovesti na novu razinu. Kako nam se bliži razdoblje godišnjih odmora koje ćemo definitivno provesti na osunčanim plažama i ležernim beach barovima, sve više razmišljamo što i kako spakirati u putne torbe. SPF, marmelada za brzo tamnjenje, neseser s laganom kozmetikom, japanke i naravno nezaobilazni kupaći kostim(i).

Bili oni jednodijelni, dvodijelni ili nešto sasvim treće, must-have su na našim putovanjima, no jeste li znali da ih možemo iskoristiti kao bazu odličnog otufita? Ne samo za na plažu, već za apsolutno sve dnevne i noćne varijante toplih ljetnih mjeseci! Style&Wings vam u nastavku donose nekoliko total lookova koje možete replicirati ili koristiti kao inspiraciju za vaše ljetne avanture.

Izlazak u kupaćem kostimu može postati transformativno iskustvo ako pronađemo baš onaj idealan za nas. Tamne boje, pogotovo crna, sinonim su za eleganciju i sofisticiranost, a i pomažu vizualno stanjiti figuru. Osim estetskih prednosti, kupaći kostimi tamne boje svestrani su izbor jer se odlično slažu sa gotovo svim dodacima i pokrivalima.

Cover-ups poput kaftana, haljina ili košulja također su nasi vjerni ljetni pratioci. Uz njih u sekundi postižemo look dostojan odlaska u restoran ili u ležernu šetnju. Prednosti ovih odjevnih komada su dvostruke: pružaju zaštitu od sunca  a istodobno dodaju moderan sloj vašem morskom looku.

Jednodijelni, bikini, monokini, s push-upom, s trokutićima, svaki će izgledati stylish ako odaberete onaj idealan vašoj građi i stilizirate ga odgovarajućim modnim detaljima. I ne zaboravite dodati u torbu SPF, da vam crvena koža ne pokvari ljetne modne kombinacije! U nastavku vam donosimo odlične modne kombinacije:

Look 1

Look 2

Look 3

Moda