Ida Prester
John pavlish //

Ida Prester

Jučer se održala ovogodišnja dodjela ELLE Beauty Awards na kojem su prisustvovali mnogi partneri, predstavnici nominiranih brendova, prijatelji našeg magazina i mnogi drugi. Naravno, kako to obično biva na ELLE događajima, svi uzvanici su se istaknuli svojim besprijekornim i unikatnim modnim odabirima. Ipak, među svima je nama za oko zapala Ida Prester koja je ujedno bila voditeljica naše ceremonije dodjele nagrada u zagrebačkom restoranu Okrugljak.

Ida je za ovu prigodu odabrala lepršavi kombinezon interesantne siluete koji potpisuje srpski dizajner Aleksandar Protić. S jednom lepršavom i drugom pripijenom nogavicom, ovaj kombinezon je na trenutke zaista izgledao kao najglamuroznija haljina spremna za crveni tepih, a istovremeno je pružao nevjerojatnu pokretljivost i udobnost. Izuzetno elegantne boje s apstraktnim i koloritnim printom, ovaj komad će se definitivno naći na našem popisu želja za nadolazeće dane.

Aleksandrov rad temelji se na istraživanju oblika kroz kiparstvo i drapiranje, kombinirajući strukturirane i delikatne forme često stvarajući dramatične, nosive odjevne predmete. Inspiraciju najčešće pronalazi u svim vrstama žena, umjetnosti, glazbi i svijetu koji ga okružuje. Ida je po svemu sudeći savršeno utjelovila viziju Aleksandrovog brenda, te vjerujemo kako je uz nas definitivno oduševila i sve uzvanike našeg događaja posvećenom svim vrstama ljepote.

Moda