Streetstyle
Launchmetrics //

Streetstyle

Ljetni godišnji odmor već godinama ne znači sinonim za zagrijane avanture koje morate provesti uz more ili na vrućem pijesku. Dugi, osunčani dani i vrućine se mogu u potpunosti zaobići ili provesti na puno kreativnije načine. Sve više nas bira otputovati u neke barem malo hladnije krajeve, ljeto iskoristiti tako da istražimo zanimljive destinacije ili poznate glazbene festivale, ali i obići sve kulturne znamenitosti i muzeje za koje nikada nismo imali vremena.

Naravno, za svako putovanje i godišnji odmor je potrebna dobra i upečatljiva modna kombinacija. Idealne modne, ali i funkcionalne komade za godišnji odmor smo pronašli upravo u bogatoj ponudi Answear ljetnog sniženja. Uz povoljne cijene i brzu dostavu, vaše putne torbe će za tren oka biti spremne za bilo koju situaciju. Iz bogate i raznovrsne dizajnerske ponude smo pažljivo odabrali šest kombinacija koje će vas potaknuti na kreiranje nezaboravnih ljetnih avantura. Bez obzira na to jeste li ljubitelji luksuznih putovanja, opuštajućeg wellness odmora, kulturnih istraživanja, prirodnih avantura, minimalističkog skandinavskog odmora ili živopisnih festivalskih trenutaka, ove modne kombinacije pružit će vam obilje inspiracije za svaku moguću situaciju ovog ljeta.

Jet Set Eleganza

Ako volite eleganciju i ovog ljeta putujete na više destinacija, to može biti savršena prilika da pokažete svoj besprijekoran stil u kojem je istovremeno udobno letjeti. Idealna je to prilika da isprobate trenutno trendy stil jet-set elegancije iz pedesetih i šezdesetih godina. Zamislite lepršave haljine od pamuka ili satena u neutralnim tonovima poput bijele, bež ili zlatne. Kombinirajte ih s glamuroznim visokim potpeticama, statement nakitom poput masivnih narukvica i minimalističkim remenom. Moderni twist ovoj kombinaciji možete dodati upečatljivim koferom i torbicom u koju stane sve što je potrebno jednom frequent flyeru. Naravno, ne smijete zaboraviti dizajnerske slušalice koje će dodatno upotpuniti ovaj istovremeno ležerni i profinjeni look.

Spa Season

Za one koji traže potpuni odmor i opuštanje, spa odmarališta su idealna destinacija. Modne kombinacije za spa season trebaju biti udobne i opuštajuće, ali i stilske. Mekane pamučne haljine i lagani ogrtači u neutralnim bojama pružaju savršenu udobnost. Kombinirajte ih s udobnim natikačama, a dodaci poput svilenih marama i velikih torbi bit će praktični, ali i šik u svakom opuštenom okruženju spa lokacija. Kupaći kostimi jednostavnog dizajna u jednobojnim tonovima ili suptilnim uzorcima savršeni su za trenutke u bazenu ili jacuzziju koji će vam napuniti baterije nakon dugo, dugo vremena.

Urban Explorer

Ljetni odmor proveden u istraživanju muzeja i kulturnih znamenitosti zahtijeva modne kombinacije koje su praktične, ali i stylish. Lagani kombinezon od lana je savršen za dnevnu šetnju po velikim gradovima i obilazak svih njihovih znamenitosti. Udobne cipele poput otvorenih ravnih sandala omogućit će vam da cijeli dan istražujete bez umora. Dodaci poput platnenih torbi i statement sunčanih naočala bit će korisni u gradskoj vrevi, ali i odličan dodatak ovom jednostavnom outfitu. Uz minimalističko prstenje i ogrlice, analogni fotoaparat biti će savršen modni dodatak oko ruke svakog urbanog istraživača i savršen način za stvaranje uspomena koje ćemo zauvijek čuvati u albumima.

Into the Woods

Za ljubitelje prirode modne kombinacije trebaju biti funkcionalne i izdržljive. Lagane hlače i košulje od prozračnih materijala i jakne otporne na vodu su osnovni elementi ovog stila. Udobne i izdržljive sandale su obavezne duge šetnje i istraživanje šumskih staza. Funkcionalni dodaci poput termos ruksaka upotpunjuju izgled i pružaju dodatnu dozu komfora u prirodnom ambijentu, a darove prirode možete ubirati u posebnu platnenu torbu. Boje inspirirane prirodom, poput zelene, smeđe i sive se savršeno uklapaju u ove kombinacije. Funkcionalnost je ključna, ali to ne znači da se morate odreći stila! Obavezne su sunčane naočale kojima možete povećati praktičnost s dodatkom lanca za okvire. Odaberite komade s modernim krojevima i dizajnom koji će vam omogućiti da izgledate sjajno dok uživate u prirodnim ljepotama.

Summer in Scandinavia

Ljeto u svježijim, skandinavskim krajevima je savršena prilika za minimalistički i funkcionalni stil s naglaskom na udobnost i prirodne materijale. Ležerne i oversized haljine su kao stvorene za svježe jutarnje šetnje u ovim dalekim krajevima, a uz njih savršeno pašu veći komadi poput sakoa opuštenog kroja. Upečatljive Birkenstockice su idealne za ležerno istraživanje gradskih ulica. Dodaci poput velikih pamučnih torbi, jednostavnijih ogrlica i narukvica, te sunčanih naočala s minimalističkim dizajnom će staviti točku na i ovom atipičnom, ljetnom looku. Skandinavski stil već tradicionalno naglašava jednostavnost, funkcionalnost i kvalitetu, a svaki komad bi trebao biti svestran i spreman na sve vremenske uvjete. Svakako, ne zaboravite spakirati kišobran sa zanimljivim uzorcima koji će dodati zdravu dozu razigranosti svakom tmurnijem danu!

Festival Fashion

Ljeto je sezona festivala, a to znači da možete eksperimentirati s modom i izraziti svoju kreativnost. Ovogodišnje western i boho estetike, koje smo vidjeli na gotovo svim tjednima mode, su kao stvorene za ovogodišnju festivalsku sezonu. Neovisno pronašli se na Ultri ili na festivalu na otvorenom poput Glastonburyja, izdržljive kaubojske čizme će biti savršen odabir za preživljavanje svakog party terena. Upečatljivi western remen će se odlično slagati na boho bluzu lepršavih rukava i široke hlače visokog struka koje su efektne u svakom plesnom pokretu. Prsten, ogrlica i narukvica u misterioznoj gunmetal boji je sofisticirani izbor za sve zabave, a uz sve će se odlično slagati šešir sa zanimljivim detaljima. U svoju metalik torbicu obavezno spremite mali bežični zvučnik, jer nakon kraja svake festivalske večeri sigurno očekujemo i afterparty na otvorenom!

Moda