& Other Stories satenska midi haljina
//

& Other Stories satenska midi haljina

Još sitno odbrojavamo do ljeta, a iako je vrijeme trenutno promjenjivo, prvi sunčani dani već su došli. Većina je već napravila proljetno čišćenje ormara i pripremila proljetne i ljetne stvari koje smo s nestrpljenjem čekali nositi. Temperature iznad 22 stupnja natjerali su nas da počnemo nositi haljine, a dok smo bili u potrazi za savršenom proljetnom haljinom za oko nam je zapela midi satenska haljina iz & Other Stories. Sestrinski brend H&M-a prepoznatljiv je po kvalitetnim, klasičnim komadima koje nosimo iz sezone u sezonu. Upravo iz tog razloga & Other Stories jedan je od naših najdražih modnih brendova u kojem uvijek nađemo elegantnije i sofisticiranije komade. 

Najviše pozornosti privukla nam je ružičasta satenska midi haljina koja nas je istovremeno oduševila jednostavnošću, profinjenosti i minimalizmom. Odmah smo je mogli zamisliti kao idealan outfit za ljetno vjenčanje na otvorenom, ali i za nadolazeće vruće dane kada nam je potrebna inspiracija za poslovni look. Saten je, uz lan, jedan od materijala kojeg najčešće nosimo kada dođu topliji dani. 

Haljina se vrlo jednostavno stilizira uz sve, a način stiliziranja ovisit će o efektu koji želite postići. Planirate li ju nositi za neku svečanu prigodu poput vjenčanja, krštenja ili kao pratnja na nečijoj maturalnoj zabavi, možete cijeli look upotpuniti decentnim nakitom i cipelama s mikro potpeticom. Za ležerniju kombinaciju savršeno će se složiti s tenisicama. 

Iako je nas posebno oduševio ovaj model u ružičastoj boji, haljina je dostupna u još nekoliko boja: crnoj, žutoj, tamnoplavoj, bež, zelenoj, smeđoj i svijetlo plavoj. 

Moda