Instagram
@sincerelyjules //

Instagram

Da nam se ljeto bliži vidljivo je i po kolekcijama high street dućana koje su nude velik izbor natikača, sandala i ostale ljetne obuće.

Ravne natikače ili šlape, kako god vam je draže, su jedan ljetni klasik. Poput japanki, koliko god ih imali, svake godine nam barem jedne nove zapnu za oko. Možete izabrati jedne klasične u nekoj neutralnoj boji koje možete kombinirati na apsolutno sve, a s drugima se možete malo igrati. Životinjski print ili neka ljetna boja uz bijelu lanenu haljinu i pletenu torbu, stvorit će efektnu kombinaciju uz malo truda. U ormaru je također dobro imati i neke zlatne elegantne - zaključak: koliko god ih imali, nikad nije dovoljno.

Osim što su praktične i udobne, multifunkcionalne su kod kombiniranja vaše postojeće odjeće. Zarine šlapice, koje svojim izgledom podsjećaju na popularne Hermès Oran, možete nositi na plažu, iskombinirati ih na neki dnevni outfit za odlazak do trgovine, ali izgledat će jako dobro i uz neku ljetnu večernju haljinu, ako vam se toga dana ne nose visoke pete.

Moda