New Balance 574 x Miu Miu //

Istina je da ljeti većinom ne nosimo tenisice, ali s obzirom da ove godine na tržištu uistinu ima jako puno dobrih modela, jednostavno se ne možemo pomiriti sa tim da ih prestanemo kupovati i nositi na nekoliko mjeseci. S tim rečeno, na našu wishlistu smo dodali još jedan model iz mega popularne Miu Miu x New Balance 574 kolekcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 8sense - концептуальный магазин (@my8sense)

Radi se o New Balance 574 modelu, koji je zahvaljujući trenutno najpopularnijem modnom brendu, Miu Miu, dobio novi život.  Njihova verzija tenisica uključuje zanimljive drapirane detalje napravljene od traper materijala. Tenisice s nešto povišenim podplatom krase i logotipi brendova, dva na prednjem i jedan na stražnjem dijelu, kao i jednostavne bijele vezice koje ih čine savršenim cipelama za svakodnevno nošenje.

Kako ih stilizirati?

Za uspiješno stiliziranje ovog modela ne trebate puno razmišljati jer idu na apsolutno sve. Možete ih nositi uz običan par cargo hlača ili uz prozračne ljetne haljine kako biste im dodali nešto opušteniju notu. Dolaze u tri boje, bež, bijeloj i plavoj, a iako je svaka od ovih boja posebna na svoj način, naš odabir ovaj put pada na svestranu bijelu.

Cijena ovog modela je 750 eura, što iako na prvu zvuči puno, ipak opravdava mega popularnost suradnje i cijele kolekcije koja je uvijek skoro rasprodana. Stoga, ako ste jedan od onih "nesretnika" koji nije uspio uhvatiti aktualni 530 model, 574 će vas sigurno jednako očarati, nas očekivano je!

Moda