Fotografija: Promo
//

Fotografija: Promo

Kada govorimo o aktualnim torbama koja vladaju TikTokom, onda možemo reći kako se u moru brendova jedno ime ipak posebno ističe, a to je francuski brend Poléne. Čini nam se kako skoro svaka korisnica ove društvene mreže posjeduje barem jednu torbicu brenda, a brojevi pretraga vezani uz isti dosežu preko 210 milijuna pregleda. No, koji je razlog tolike popularizacije brenda i što je to što ga izdvaja na sve konkurentnijem tržištu?

Spoj elegancije i kreativnosti

Iako Poléne nije nepoznat modnom svijetu, njegova važnost naglo je porasla 2021. godine, a s nekoliko novih modela, brend je pridobio srca brojnih obožavatelja i u 2023. Poléne su osnovali dva brata i sestra koji su ga od osnutka pozicionirali kao brend visokokvalitetnih kožnih torbi. Ono što ga izdvaja na sve konkurentnijem tržištu je spoj minimalizma s kreativnim izrazom i donekle pristupačne cijene u odnosu na kvalitetu koju nudi. Tako u ponudi brenda možete pronaći torbe od 300 do 500 eura, čime su se smjestile u viši cjenovni rang, ali u usporedbi s nekim drugim brendovima koji obećavaju jednaku kvalitetu, isplati se uložiti u njihove dodatke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLÈNE (@polene_paris)

Torba sezone: Cyme Tote  

Što se tiče samog dizajna Poléne torbi, u ponudi se nalaze ponekad nekonvessionalne siluete kao i one suptilnije opcije idalne za svakodnevnu upotrebu. Jedan takav model Poléne torbe nalazi se visoko na našoj wishlisti, a riječ je o Cyme Tote torbi u boji karamele. Ova torba ispunjava sve naše uvjete: XXL veličina, smeđa boja i minimalistički dizajn u obliku polumjeseca kojeg volimo. Kao što smo vidjeli nedavno, ovaj oblik se ove jeseni itekako vraća u modu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POLÈNE (@polene_paris)

S obzirom na količinu stvari koje svakodnevno nosimo sa sobom kako u ured, tako i izvan njega, nije neobično što nas je osvojila baš ona, a još jedan plus je što dolazi u nekoliko boja i veličina, prilagođavajući se tako različitim potrebama žena. Lako se i kombinira jer ide na apsolutno sve, a pregledavajući Instagram postove it djevojaka, najpopularnija kombinacije je ona s baggy trapericama, oversized puloverom i naravno, kaputom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara (@lara_bsmnn)

Osim ovog modela, favorilizamo i nekoliko manjih modela brenda koji svjedoče o eleganciji, kreativnosti i pristupačnosti - dobitnoj kombinaciji koja rezonira s današnjim zaljubljenicima u modu.

Fotografija: Promo
//

Fotografija: Promo

Moda