Sienna Miller u SÉZANE baloneru
Profimedia //

Sienna Miller u SÉZANE baloneru

Sienna Miller je naša vječna it djevojka i inspiracija naše redakcije, pa tako pomno pratimo svaku njenu modnu kombinaciju koja je uvijek bolja od prethodne. Naravno, Sienni smo se okrenuli u povodu naše obnove jesenske garderobe i pripreme za hladnije dane, posebice kada su u pitanju jakne i baloneri, ali i trenutno aktualni boho stil.

Siennu često možemo vidjeti u Clyde baloneru francuskog brenda Sézane koji smo odmah zapisali na našu jesensku shopping listu. Baloner klasičnog i oversized kroja krasi unutarnja podstava u interesantnom gingham printu koji blagim zavrtanjem rukava možemo otkriti, čime ona postaje poput ugrađenog modnog detalja.

Zatvara se elegantnim gumbima na jednostruko kopčanje, te je idealan za svakodnevne i poslovne prilike, posebice kada ga kombiniramo s maxi suknjama, ali i ležernim papučama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessica Skye (@_jessicaskye)

Siennin Sézane baloner je u njihovoj Light Beige boji, no isti je dostupan u tamnijim i intenzivnijim nijansama smeđe boje.

Oduševila nas je i cijena ovog balonera, pošto brendirani komad izuzetne izrade od kvalitetnih materijala možemo kupiti za 260 eura putem njihove internetske stranice! Ovaj je baloner idealan odabir za nadolazeće razdoblje, a vjerujemo kako ćemo ga nositi i svake naredne jesenske i prijelazne sezone.

Moda