Instagram
dolcegabbana_beauty //

Instagram

Devotion Illuminating Face Powder jedinstveni je highlighter koji pruža prirodan sjaj na licu, bez ostavljanja tragova i skidanja pudera kao što je slučaj kod nekih highlightera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dolce&Gabbana Beauty (@dolcegabbana_beauty)

Njegova formula u prahu obogaćena uljima i bisernim pigmentima stvara blistavi efekt na najvišim točkama vašeg lica. Formula Dolce&Gabbana Devotion Illuminating highlightera kombinira prednosti tekućih i puderastih highlightera u jednom proizvodu, zahvaljujući svojoj formuli prožetoj uljem obogaćenim veganskim sastojcima, uključujući aktivni sastojak prerađen iz talijanskog grožđa, poznat po jačanju proizvodnje kolagena i nevjerojatno bogato antioksidantima i polifenolima što ga čini snažnim aktivnim sastojkom za hidrataciju kože. Proizvod dolazi u samo jednoj univerzalnoj nijansi, koja je nešto između bronze, zlatne i ružičaste - savršena nijansa za ljeto koja naglašava sve tonove kože te pruža blistav izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dolce&Gabbana Beauty (@dolcegabbana_beauty)

Ovaj proizvod može se pohvaliti svojom dugotrajnošću, jer na licu ostaje do 16 sati a ima i efekt liftinga i razbuđivanja kože, pa ćete nakon njegovog nanošenja izgledati svježe. Dolazi s plosnatom četkicom, s mekanim veganskim vlaknima koja se može koristiti na različitim dijelovima lica. I highlighter i četkica dolaze u platnenoj torbici s dvostrukim pretincem. Samo pakiranje highlightera je zlatno i ukrašeno Sacred Heartom, prepoznatljivim simbolom brenda. Osim na bočici parfema Devotion, te cijeloj Devotion makeup kolekciji, motiv srca je izvezen na odjeći i torbama - obogaćujući mnoge Dolce&Gabbana kreacije. Srce simbolizira život i ljubav, te Dolce&Gabanna sugerira kako predstavlja središnji i veličanstveni element za one koji stvaraju ljepotu svojim rukama.

Ljepota