Fotografije //

Promo

Prepoznat po vrhunskim formulacijama koje se nalaze u koloritnoj, jedinstvenoj ambalaži, OGX šamponi, regeneratori te proizvodi za njegu i stiliziranje prava su kozmetička poslastica za sve koji pažljivo njeguju svoju kosu.

OGX proizvodi nadahnuti su originalnim recepturama u kojima je fokus na učinkovitim, prirodnim proizvodima koji čine umjetnost na kosi – marokansko arganovo ulje, mauijevsko kokosovo ulje, brazilski keratin, te visokokvalitetni biotin i kolagen. Učinkovitost dodatno jamči činjenica da OGX proizvodi izbjegavaju upotrebu sulfata, parabena, formaldehida, mikroplastike, ftalata, ali i silikona. Zbog toga su dobri rezultati vidljivi već nakon prvog pranja, a OGX proizvode se jednako rado koriste u profesionalnim salonima, kao i kućnoj upotrebi.

Pet linija – Argan Oil of Morocco, Coconut Miracle Oil, Brazilian Keratin Smooth, Biotin & Collagen i Keratin Oil, koje je prezentirala Marijana Batinić u ulozi kustosice, oduševilo je sve prisutne goste među kojima su bile i influencerice koje posebnu pažnju posvećuju kosi poput Elene Dizdar, Agnieszke Wirkus, Grete Gardner, Nike Ilčić, Paule Tonković, Anite Dundović, Morene Pavić i drugih.

OGX linije proizvoda s egzotičnim sastojcima za njegu kose dostupne su u dm i Bipa prodavaonicama, te ljekarnama Farmacia i drugim bolje opremljenim ljekarnama.

Ljepota