Instagram
Versace //

Instagram

Novo Versace izdanje u obliku unisex kolekcije tenisica je izrađeno od vrhunske teleće kože objedinjene jednim potplatom. Evociraju osjećaj futurizma, te simboliziraju vječnu svestranost i inovativnost ove modne kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Versace (@versace)

Uz dizajn inspiriran znanstvenom fantastikom, cipele su dizajnirane sa složenom strukturom koja se sastoji od 86 različitih komponenti, koje su izrezane i potom spojene. Zapravo, kako navode iz brenda, njihov sami gornji dio i podstava imaju 30 kompleksnih komada. Uz sve to, čini ih 16 metara ručno heklanih vezica po svakom paru, za čije je samo tkanje potrebno preko tri dana ručnog rada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Versace (@versace)

S jedinstvenim cik-cak vezicama, tenisice su zaokružene ručno tkanom mrežom i laganim EVA potplatom, te uključuju metalni logo brenda na peti, jeziku i ušicama uz vrpcu koja ima neponovljivi motiv grčkog ključa. Originalno izdanje tenisica je dostupno u crnoj i bijeloj boji, no uz njih također stižu posebna izdanja Versace Mercury M_VS_02 optočene Swarovski kristalima i Versace Mercury M_VS_03 koje su u limitiranoj, srebrno-zlatnoj verziji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Versace (@versace)

Versace Mercury su od ovog vikenda dostupne na njihovim internetskim stranicama i trgovinama diljem svijeta, a na našoj listi želja se nalaze od njihove same najave!

Moda