Instagram
@annaastrup //

Instagram

Sunčani vikend i temperature preko 20 stupnjeva, idealni su za brunch u gradu. Da se mene pita, savršena subota se sastoji od odlaska po sviježe cvijeće, opuštenog druženja uz brunch, uz naravno pokoju mimozu i šetnja nakon. Zadnjih nekoliko godina sve je više populariziran koncept bruncha i kod nas, pa u Zagrebu sada postoji sve više mjesta gdje možete pojesti dobar kasni doručak, nakon što se dobro naspavate i spremite za odlazak do grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Egoist Bar Jarun (@egoist_bar_jarun)

Brunch se obično poslužuje između kasnog jutra i ranih poslijepodnevnih sati a na meniju je raznovrsna hrana; od svježih peciva i voća do omleta, granole, french toasta i palačinki, uz neizostavne kave i svježe cijeđene sokove, a često i koktele poput mimoze ili 'pornstar' martinija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BoogieLAB (@boogielab_zagreb)

S obzirom na to da se bliži ljeto, u ponudi restorana se sve češće znaju pronaći i zdravije varijante obroka poput smoothie bowla i raznih zobenih kaša, a avokado i sourdough kruh su često neizostavne namirnice na meniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SquareOne Experience Bar & Restaurant (@squareone_restaurant)

Opuštena atmosfera, za koju je često zadužen DJ, je tek jedan od razloga zašto će brunch postati vaša omiljena vikend tradicija. Iako se u Zagrebu širi ponuda mjesta za ljubitelje ovog koncepta, nažalost većina tih restorana ne prima rezervacije tako da ćete za svoj stol vrlo vjerojatno morati malo pričekati, ali garantiramo vam da se isplati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eggspress (@eggspresszg)

Brunch za vikend, kada se uspori tempo, idealna je prilika za opuštanje i provođenje kvalitetnog vremena zajedno s prijateljima i obitelji, uz dobru hranu i cugu. Zato vam danas donosimo naša najdraža mjesta gdje pojesti dobar kasni doručak, koji se nerijetko oduži do ručka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli broom44 (@br00m44)

Lifestyle