Giorgio Armani
Launchmetrics //

Giorgio Armani

Svestrani i kultni dizajner će 11. srpnja napunit 90 godina, nedavno je lansirao vlastitu enciklopediju, knjigu cvjetnih aranžmana, a u listopadu ga čeka New York. Neumorni Giorgio Armani vraća se u Veliku Jabuku događajem kojim slavi otvorenje nove zgrade i trgovine u Madison Avenue.

U potpunosti redizajnirana kako bi uključila stambene jedinice, Armani/Ristorante i nove Giorgio Armani i Armani/Casa butike, zgrada ponovno potvrđuje dizajnerovu ljubav prema američkom gradu, u koji je već letio za svoju One Night Only reviju 2013. godine. Prije točno 11 godina je prikazao svoju Armani Privé reviju u Meatpacking četvrti u New Yorku, na kojoj se pojavilo preko 700 lica iz modne industrije i svijeta slavnih.

Event koji će se održati 17. listopada uključuje modnu reviju nakon koje slijedi after party. „Sretan sam što se vraćam u New York kako bih proslavio vrlo važan projekt. Moje prisustvo u ovom gradu uvijek je bilo značajno i obilježeno temeljnim trenucima moje karijere. Otvorenje avenije Madison važno je osobno postignuće jer konkretizira moju viziju stila u gradu koji ju je možda prvi istinski dočekao“, objavili su na društvenim mrežama Giorgija Armanija.

Moda