© ImaxTree by launchmetrics
© ImaxTree by launchmetrics //

© ImaxTree by launchmetrics

Kada je šminka u pitanju, stalno smo u potrazi za proizvodima koji osim dekorativne funkcije ujedno njeguju kožu. Odavno smo izašli iz perioda u kojem se na make-up proizvode gledalo kao na nešto što bi trebalo promijeniti naš izgled i sve više smo fokusirani na one koji pomažu naglasiti prirodnu ljepotu. 

Znamo da je za dobar make-up uvijek najvažnija podloga, odnosno njegovana koža i ispravan puder. Puderi s hijaluronskom kiselinom već su nekoliko godina prava senzacija u svijetu ljepote jer pružaju onaj poželjni baršunasti efekt, a istovremeno njeguju i štite kožu lica. Što je to što čini ove pudere tako posebnima?

Hijaluronska kiselinom – tajni saveznik u njezi kože 

Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u našoj koži i ima sposobnost zadržavanja vode, odnosno hidratizira i održava kožu mekom, glatkom i mladolikom, a s obzirom na to da kroz godine razina hijaluronske kiseline u koži opada, dodavanje iste u svakodnevnu rutinu je i više nego poželjno. To je najlakše napraviti pomoću proizvoda koje koristimo na dnevnoj bazi, a među  njima je i puder. Tako ćete pružiti dodatnu njegu koži čak i tijekom dnevne rutine šminkanja.

© ImaxTree by launchmetrics
© ImaxTree by launchmetrics

© ImaxTree by launchmetrics

Razlika između pudera s hijaluronskom kiselinom i običnih pudera

Glavna razlika između pudera s hijaluronskom kiselinom i onih klasičnih leži u njihovom sastavu i djelovanju na kožu. Dok obični puderi često mogu isušiti kožu ili izazvati iritaciju, oni s hijaluronskom kiselinom pružaju hidrataciju. Osim toga, laganije su teksture pa daju prirodniji izgled kože, umjesto teškog ili "maskiranog" izgleda kakav se podtiže puderima s velikom moći prekrivanja.

U svijetu gdje je briga o koži postala ključna, potražnja za proizvodima koji ne samo da prikrivaju nedostatke, već i poboljšavaju kvalitetu kože je ključna, a mi smo pronašli nekoliko najboljih za koje smo sigurni da će unaprijediti vašu svakodnevnu make-up rutinu. 

Maybelline New York Affinitone tekući puder - 9,99 EUR / Yves Saint Laurent All Hours dugotrajni puder - 56,70 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted serum za ujednačavanje tena lica - 15,50 EUR / Revlon Illuminance Skin-Caring Liquid puder - 12,45 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Neutrogena Hydro Boost Hydrating puder u sticku -  29,57 EUR / Lancome Teint Idole Ultra Wear Care & Glow puder - 52,67 EUR 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Charlotte Tilbury puder 45,28 EUR/Clinique Even Better Clinical puder -42,50 EUR 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

ILIA True Skin puder - 62 EUR/Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint -  64,68 EUR

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Ljepota